sobota 5. ledna 2019

Sephora Cleansing cream - recenze


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní krátké recenze. Tento přípravek na čištění a odlíčení pleti značky Sephora jsem pořizovala někdy na podzim, ale nevím, jestli jsem ho kupovala, jako že ho vyzkouším a nebo jestli to nebyl náhodou nějaký dárek k nákupu v rámci nějaké akce, to skutečně nevím. 

Kosmetickou značku Sephora, zvláště pak její pečující kosmetiku mám velice ráda, její hydratační krémy, masky, čistící gely jsou moc fajn a mě osobně velice vyhovují. 






Popis Sephora:

Cleansing Cream - Čistící  krém
Odličovací krém s yuzu
odstraní kožní maz, makeup i nečistoty

160 Kč - 50 ml 

Jedná se tedy o odličovací a čistící krém, čili pro mě malý nezvyk, jelikož já se nejraději a také nejčastěji odličuji buď to micelární vodou, nebo ubrousky a nebo gely a to také při ranní rutině. 

Krém je velice příjemný, má jemnou konzistenci, nedráždí, nepálí, krásně odstraní make-up, oční okolí s ním neodličuji, takže nemohu posoudit, nezanechává pocit mastnoty na pleti a nemá téměř žádnou parfemaci, i když na balení je vyobrazen citron. Nevoní po citronu, alespoň já nic necítím. 





Čistící krém používám nyní večer, při odličování a mě vyhovuje, i když je to krém a mé zvyklosti se těžko mění. :-)
Nevím, jestli bych si tento výrobek pořídila znovu, ale kdybych ho dostala, tak vím, že je dobrý, mě osobně vyhovuje a neměla bych s ním žádný problém, ba naopak ráda bych ho používala. 



A jak se nejčastěji odličujete Vy??

Jaké přípravky značky Sephora mi můžete doporučit??

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...