pondělí 21. ledna 2019

Kiehl’s Midnight Recovery Cleansing Oil


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešní recenze produktu značky Kiehls, který jsem již dlouho chtěla vyzkoušet. Značka je to poměrně známá, po Praze má jen pár kamenných obchodů, ale já tento produkt pořizovala - zcela nový a to podotýkám od jedné velice milé slečny na Vinted. 



Popis produktu z oficiálních stránek:



Čistící olej Midnight Recovery Cleansing Oil

Produkt je určen na normální, mastnou, suchou a i citlivou pleť. 
Jedná se o lehký olejový čistič k odstranění make-upu a nečistot. 

Produkt obsahuje esenciální oleje, které se emulgují s vodou do konzistence čistícího mléka, je obohacen aromatickou směsí čistících rostlinných olejů bohaté na omaga-6 mastné kyseliny a oleje z levandule.



Tento výrobek je nekomedogenní, neobsahuje minerální olej a mýdlo.





Jedná se tedy o odličovací olejíček, který se nanáší na navlhčenou pokožku a dá se kombinovat - míchat přímo s vodou, což mi vyhovuje naprosto nejvíce. Olejíček je velice příjemný, jemný, krásně voní, pokožku nezanechá vůbec mastnou, naopak jí pěkně vyživí a poradí si s odstraněním make-upu, očního líčení i dlouhotrvající rtěnky, se kterými občas při odličování bojuji a odmítám je doslova drhnout. 


Za sebe tento produkt mohu vřele doporučit a jsem ráda, že jsem si produkty vzala z Vinted na vyzkoušení, abych s přesvědčením mohla jít do plného balení, které mám v plánu si brzy pořídit v kamenném obchodu u nás v OC Nový Smíchov. 

A jaké zkušenosti máte Vy ze značkou Kiehls?

Co mi můžete doporučit?



Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...