čtvrtek 28. února 2019

LA ROCHE-POSAY Hydraphase Intense oční krém 15ml


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článečku, u dnešní kratičké recenze. Myslím si, že se docela o svou stárnoucí pleť docela dobře starám, ale na co doslova kašlu, když to tak řeknu, jsou oční krémy. Vrásky okolo očí mám, to je jasné, kdo by ve věku 35 let neměl vrásky, ale mnohem více mě trápí vrásky na čele a na tvářích. Oční krém sice vždy doma mám, ale vůbec ho nepoužívám. Nevzpomenu si prostě na to, abych se alespoň večer namazala oční okolí. Jednou za uherák si na něj vzpomenu a vypotřebuji ho třeba na dvě použití, aby byl "jakože" spotřebovaný a nekupuji si žádné obyčejné, jak vidíte i docela dost kvalitní, ach ta moje lenost. 



Tento krém jsem opět kupovala v naší zapadlé drogérce Na Kavalírce. 



Jedná se tedy o intenzivní hydratační oční krém, který pomáhá při redukci očních otoků, váčků a kruhů pod očima. 



15 ml tedy klasické balení mě vyšlo na krásných 299 Kč. 



Krém má krásnou a velice příjemnou lehkou konzistenci, která se rychle vstřebává a dobře vyživuje, nedráždí pokožku, příjemně - tak čisto čistě voní a musím říct, že tento oční krém se dokonce donutím používat i několikrát za týden. 

Za mě Vám tento oční krém mohu jen a jen doporučit. 
Skvělá lehká konzistence, parádní textura, skvělá jemná vůně a cena je také parádní. 



Navíc si myslím, že termální kosmetika se na oční okolí hodí obzvláště pak. 




A jaké produkty na oči používáte Vy? Jaká mi můžete doporučit? 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše 

E. A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...