neděle 24. února 2019

Shopping No. 3 roku 2019


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešních nákupů č. 3 v roce 2019. Opět je to vše z Vinted, kupuji nové, nebo ještě s visačkou a originál zabalené. 










Jelikož jsem si poslední dobou oblíbila obchod MS a pořídila jejich věrnostní kartičku, tak mně jejich potraviny, převážně pak sušenky, zmrzlinky nebo třeba i káva vyjdou levněji. 



Po delší době jsem také zašla do DM drogérie, kde jsem si vzala Tea Tree olejíček, nůžtičky na nehty, které se zničily a pak sprchový gel s motivem kočičky musel být můj. 



V obchůdku Dyzajn Off jsem nakupovala snad po třetí v životě a vždy se jednalo o dárky. 



Obchod Dyzajn off. Sídlí nedaleko mého zaměstnání a najdete tam vskutku originální kousky. 



Pro sebe jsem si pořídila zlacené náušnice, které jsem tak jako tak potřebovala. Náušnice mně vyšly na 650 Kč. 



Jelikož jsem vracela jeden nevhodný dárek, tak jsem si vybrala něco pro sebe a to tuto ručně šitou a navrhovanou košili pánského stylu. 



Košile je ze 100% bavlny, je krásně jemná, příjemná, ale byla také poměrně drahá. No posuďte sami, 2190 Kč za neznačkovou košili.......




Na Vinted jsem si objednala tyto dvě krásné košilky, obě vyšly na krásných 300 Kč. 



Jeany Tommy Hilfinger a nové triko s motivem make-upu jsou prostě stylové, kalhoty vyšly na 500 Kč a triko na 100 Kč. 



Jelikož jsem se konečně dostala k třídění i spodního prádla, tak jsem si objednala dvoje kalhotky PINK a troje Calvin Klein. Vše ve velikosti S. Všechny patery kalhoty mně vyšly na 11000 Kč. 



Tady bych podváděla, parfém jsem dostala od kamaráda a makeup Nars od manžela, ale bronzer a rozjasňovač Too Faced jsem si pořídila na Vinted - vše téměř nepoužívané. Cena za oba pudrové produkty byla 600 Kč, make-up Nars je nový ze Sephory. 



Nechala jsem se zlákat i nabídkou na semišové kožené kotníkové botky značky Gant, musím říct, že se mi v nich velice dobře chodí, jen pro příště u této značky budu volit o číslo větší či polovinu čísla větší. Boty vyšly na krásných 1000 Kč. 










Wifi router z Alza.cz podruhé a stále ho nemáme zapojený, prostě je v tom nějaká záhada, ten předešlý jsme vrátili. 




Ano nezdá se Vám to, skutečně jsem si pořídila svetr s motivem Mickyho. 
Je sice dětský, ale na doma se mi bude nosit moc dobře. Cena byla 130 Kč. 



A je tady opět Clinique a jejich 3 Step, sice jsem toto sérum dostala, ale již jsem ho měla objednané pro maminku, tak jsem zvědavá, co na něj řekne. Cena 650 Kč. 



A ještě nějaké sladkosti jsem dostala o maminky, když mně byla navštívit. 



Tak a jsme u konce. A co jste si moji milí pořídili Vy za poslední dobu?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.




2 komentáře:

  1. Ahoj,
    co se týče kosmetiky za leden, tak na blogu je samostatný článek. Jinak zrovna dneska chystám nový, kde ukážu fakt velký nákup svíček a vosků, především Yankee Candle.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Super novinky. Ty košile jsou hrozně hezké!

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...