úterý 12. února 2019

Shopping No. 2 roku 2019





AHOJ,AHOJ,




Moc Vás vítám u dnešního článku u prvních letošních nákupů. Po Vánocích bývají vždy velké slevy, dost často to bývá spíš marketingový trik, než skutečné slevy, ale i já jsem si ve slevách něco pořídila. 



Kamarádka letuška mi ve slevě vzala textilní taštičku na kosmetiku VC a také parfém VC Bombshell, ke kterému jsem ještě dostala tělové mléko, které uvidíte na další fotce, ale je rozpoužívané, protože jsem ho ihned začala patlat na sebe a úplně jsem ho zapomněla zařadit do lednových nákupů. Cena pro mě 1800 Kč.



Dior Addict - tělové mléko jsem vyhrála v jedné soutěži. 

Bylo potřeba doplnit zásoby vlasové kosmetiky a to mojí oblíbenou a ozkoušenou řadu Loreal professionnel v růžové variantě, kde je šampon, maska a sérum do masky. Tuto perfektní a zcela profesionální kadeřnickou péči kupuji v mém oblíbeném salonu a nedá se jinde sehnat, ikdyž ji najdete na různých e-shopech, nenechte se zmást, nejedná s o originál. Řada se výhradě dodává do profesionálního zastoupení Loreal hair, čili do kadeřnictví, hair salonů atd. Cena setu v akci - 1000 Kč.


Na i-Tesco jsem objevila slevy na moje oblíbené zmrzliny, tak jsem si jich pár do zásoby objednala, ano nedivte se, i v zimě holduji zmrzlinám. Zmrzlina je asi moje nejoblíbenější sladkost vůbec. 1 ks kelímku zmrzliny - 120 Kč.


Toto je spíš tak pro zpestření ... koblihy s maskou sněhuláka, které jsou, nebo byly k dostání v Tescu. 


Řada Tesco finest nabízí zajímavé a kvalitní portfolio potravin a já z nich ráda kupuji právě tyto marmelády s malinou a passion fruits. Belgické pralinky jsem dostala k nákupu zdarma.  1 ks marmelády 79 Kč.




Tady vidíte zmíněné tělové mléko VC Bombshell, které už mám téměř z 1/3 vypoužívané.

 V jedné restauraci jsem ochutnala limonády Belnoir Ginger a moc mi zachutnaly, tak jsem si objednala hned celý sirup. Cena z e-shopu 150 Kč.


Na doporučení jednoho člena rodiny jsem si pořídila i tuto knihu o kočičkách. Manžel už jí čte a říká o ní, že je prima, tak jsem na ni zvědavá. 200 Kč.


Už nějakou tu dobu jsem chtěla vyzkoušet proslavený odličovač make-upu Clinique, tak dlouho jsem si ho objednávala až jsem zašla do kamenného obchodu a za závratnou plnou cenu si ho pořídila a jsem na něj mega zvědavá. 880 Kč.


Doslova a do písmene jsem si musela po jedné nepříjemné, leč běžné záležitosti udělat radost a potěšit svou dušičku. 



Mluvila jsem o braletce, tak jsem si v HMku pořídila světlemodrou asi braletku a k tomu spodní díl, docela pěkně to k sobě ladí a dohromady mě set vyšel na krásných 300 Kč. 



V Douglasu jsem si na věrnostní kartičku vzala v akci čistící - detoxikační černou masku za 550 Kč a Lékárně Dr. Max využila akci Uriage micelární vody 2x 250 ml. za 290 Kč. Původně jsem si šla pro růžovou Biodermu, ale tu neměli a milá slečna magistra mě zlákala na tuto Uriage verzi. 



Moji milí a co jste si ve slevách pořídili Vy??

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.A.






2 komentáře:

  1. Vůni VS mám také! Mnam ta zmrzlina! Podprsenka nádherná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Braletka je moje nejoblínenější, navíc za tu cenu je bezkonkurenční, na moje malá prsa jsem konečně našla něco, co mi sedí. díky díky

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...