úterý 12. února 2019

100% přírodní a handmade produkty by Barb - recenze


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článk, u dnešní recenze. Dnes Vám představím produkty, které jsou HAND MADE, vyrábí je moje milá švagrová Bára. Její blog, FB a instagram budete mít dole v textu s odkazem. 



Bára mi darovala tyto tři báječné produkty. Kondicioner, který je vysoce výživný, přitom vlasy nezatíží, naopak jim dodá hebkost, lesk a pro mě příjemnou leklost. 

 PŘÍRODNÍ KONDICINOER –





Dream Cream!
lehké tělové máslo s bambuckým máslem,jojobovym olejem a vitaminem E s jemnou kremovou vuni. 

Lehké tělové máslo, které se velmi snadno roztírá, je hebký, ale přitom hutný krém, který se při použití rychle rozpouští, a pokožku krásně regeneruje. Díky této vlastnosti je pokožka do hloubky vyživována.Je vhodný pro všechny typy pleti, podporuje její elasticitu, a dodává jí dlouhotrvající a hloubkovou výživu. Máslo obsahuje organický, jojobovy olej,vitamin E a bambucké máslo.Všechny tyto hlavní ingredience pomáhají obnovit jak tonicitu, tak elasticitu. Formule másla je bohatá na další vynikající oleje. Po použití je pokožka pružnější a také víc rozjasněná. Díky jedinečnému spojení schopností vyživovat, zvlhčovat a zpevňovat je toto máslo vhodné jak na celé tělo.

100% prirodni a handmade

380 ,- Kč







Juicy Face! Pro mě asi nejlepší produkt. První pleťový olej, který mi neucpává pory, není příliš mastný na moji pleť a je ideální pro mojí sušší pokožku v zimním období. 
 Pro šťavnatou pleť bez vrásek.
pouziti 2x-3x tydne na noc na vyčištěnou pleť.
prirodni pletovy olej z merunkovych jader,jojobovy olej,ruzovy olej ,vitamin E ,damassky kvet.

Olej z meruňkových jader zvláčňuje pleť, je vhodný k ošetření vrásek na obličeji, dekoltu a rukou. Je určený pro všechny typy pleti.

Jojobový olej patří mezi nejkvalitnější a nejvšestrannější oleje při péči o pokožku těla a vlasů.
Olej obsahuje vitamín E, který přispívá k ochraně kožních buněk a jeho protizánětlivý účinek se hodí právě pro ošetření pleti proti akné, pro hojení ran a jizev a vyhlazení pleti.
Velmi ceněný masážní jojobový olej je vhodný pro všechny typy pleti včetně velmi citlivé. Vlastnostmi se jedná o tekutý vosk s unikátním poměrem vysoce nenasycených mastných kyselin. Má regenerační schopnosti, dobře se vstřebává a reguluje vlhkost pokožky. Pravidelnou masáží se pleť stává odolnou vůči vnějším vlivům.
 regenerační růžový olej zjemňuje a regeneruje pokožku, zlepšuje pružnost podkožního vaziva, odbourává nervové napětí a stres. Je tak výborným pomocníkem v péči o zralou a citlivou pleť. vzácný růžový olej damašské růže je velmi ceněný. Jeho jemná decentní vůně se hodí pro každého, koho vůně pravé přírodní růže přitahuje.
Cena 420 Kč. 



Konzistence je velice jemná, příjemná a vůně je taková až lékárenská, připomíná mi kosmetiku, kterou používala moje mám ještě za dob totality. :.)





Dále jsem využila Báry Vinted účet a za naprosto fantastickou cenu tj. 1 100 Kč jsem si pořídila originál, nepoužívanou vůni YSL Black Ophium, 90 ml. Parfém jsem tak jako tak chtěla a nyní to
byla jasná volba. 

Dále jsem jako dáreček a poděkování dostala "šumivky" do koupele. 



A olejovou masku v překrásné patentní lahvičce. ❤👍







Tak moji milí, bud moc ráda, když se na produkty podíváte a určitě neváhejte Báru kontaktovat. 

Za mě jsou to naprosto skvělé produkty, které jsou navíc friendly produkty. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...