pondělí 4. února 2019

Verbena - řada - Loccitane - moje produkty - recenze



AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze produktů z Adventní kalendáře 2018 Loccitane z řady Verbena, kterou důvěrně znám, ale konečně jí mám celou pohromadě a mohla jsem jí tak ozkoušet najednou. Pro někoho bude tento článek možná zbytečný, opakující se, ale produkty adventního kalendáře mě tak nadchly, že se s Vámi o to chci podělit. Snad mi to odpustíte. ❤


Moje sada řady Verbena, které jsem mohla zkoušet obsahují:

  • TOALETNÍ VODU
  • SPRCHOVÝ GEL
  • KRÉM NA RUCE
  • TĚLOVÝ KRÉM
  • TUHÉ MÝDLO 


Popis produktů: 
VERBENA= ČAROVNÁ ROSTLINA

Osvěžující svěžest, která vyplňuje vzduch podél cest v Provence, je nezaměnitelná. Verbena byla po staletí používána jako léčivá rostlina a je známá pro své povzbuzující účinky. Zažijte magický okamžik osvěžení těla i mysli s řadou Verbena.
Velmi oblíbená vůně verbeny z oblasti Středozemního moře se snoubí s růžovým základem pelargónie a citrónovníku. Toaletní voda je ukrytá v elegantním flakónu s reliéfem listu verbeny.
Pro svěží, citrusovou vůní oblíbený stejně u žen i mužů. Lehké složení se okamžitě vstřebá do pokožky. Odstraňuje pocity pnutí pokožky po sprchování. extrakt z organické verbeny pomáhá uklidňovat pokožku.
Jemně čistí pleť a díky směsi rostlinných olejů předchází jejímu vysoušení.
Tento svěží sprchový gel si zamilují jak muži, tak ženy. Nerozbitná plastová lahvička zajistí bezpečné a snadné použití. Esenciální oleje z verbeny, pomeranče a citrónového stromu dokonale vyživí a zjemní vaši pokožku a provoní vaši koupelnu dokonalým aroma.

Tuhé čistící mýdlo s lísky verbeny čistí pleť a nádherně voní. Jistě, tuhé mýdlo není pro každého, ale já tuhá mýdla mám ráda, používám je např. na čištění štětců a nebo ty s jemnými částečky, kterými si masíruji pleť a provádím peeling. 



Sprchový gel je naprosto totožný s toaletní vodou, voní krásně, svěže, dobře pění, krásně myje, je jemný a nevysušuje pokožku. Je vhodný jak pro letní období díky své svěží vůni, ale mě vyhovuje i nyní v zimním období. 



Krémy na ruce od značky Loccitane jsou pro mě prostě TOP. Jednak jsou neskutečně praktické, malé do kabelky, jsou stále po ruce, ale úžasně dobře hydratují, krásně a rychle se vsakují, nezanechávají mastný film na pokožce a jsou mojí kosmetickou nezbytností. Navíc ta vůně. 



Tělové mléko, úžasná vůně, skvělá hydratace, přitom jemná gelová konzistence, která zvláční a zanechá mé tělo jemné a provoněné. Ano to od tělových krémů a přípravků na tělo chci. 


A nakonec toaletní voda. Která má balení spíše pánské vody po holení, ale to díky mini balení je pochopitelné. Touto vůní jsem právě navoněná a musím přiznat, že i přes moje prvotní rozpaky si mě tato vůně získala. Je to sice velice svěží a jemná vůně, ale na mě vydrží příjemných pár hodin, troufám si říct až půlku dne, což je super výdrž. Stačí jí nanést poměrně malé množství a uvažuji, že se poohlédnu po plném balení. 


Moje řada Loccitane Verbena si mě získala a stala se ještě větším oblíbencem než byla :-). 


Za mě prostě Loccitane vede. 

A jaké produkty této značky máte rádi Vy??

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.


2 komentáře:

  1. Loccitane mám moc ráda, nejradši mandlovou řadu, Verbena je na mě moc svěží.
    Tvému blogu dávám odběr a budu se sem ráda vracet, stejně tak ráda tě přivítám i u sebe na blogu:

    ByGabra

    Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  2. vsechny produkty vypadaji velmi zajimave! rada bych znacku loccitane jednou vyzkousela, slysim na ni same chvaly :-)
    MELISSA KINSLEY | www.melissakinsley.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...