středa 6. března 2019

Řasenka Dermacol a tužka na obočí Trene-it up



AHOJ,AHOJ,


Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní takové double recenze. Tužku na obočí značky Trend it up mám doma již nějakou tu dobu a musím říct, že mi vyhovuje. Kdež to řasenka od Dermacolu je snad mým jediným kouskem Dermacolu, z řady dekorativní kosmetiky, dostala jsem jí v takovém "opožděném vánočním dárku " od mého kamaráda. Ale vše postupně.


Tužku mám v odstíny pro blondýnky, myslím, že je to odstín 02 Blonde, kupovala jsem si ji na doporučení a vyšla mě max. na 100 Kč, což je krásná cena. 


Tužka je příjemně vosková, dobře zafixuje upravené obočí, pomocí docela funkčního kartáčku, který se ukrývá na druhé straně samotné tužky. 


Demacol řasenka Magnum má pěkný obal, takový elegantní. 


Kartáček je klasický, takový normální, dalo-by se říct, ale mě tato řasenka prostě NEVYHOVUJE. Troufám si říct, že mám docela dlouhé, husté a zakroucené řasy, které nepotřebují extra péči, ale tato řasenka s mými řasami neudělá vlastně nic. 


Po nanesení jedné vrstvy řasenky, více odmítám nanášet - jednak časově a jednak jsem i líná, jsou moje řasy nevýrazné a jako-by nenalíčené a to od řasenky nechci a neočekávám. 


Tužku na obočí Vám za sebe s klidným svědomím mohu VŘELE DOPORUČIT, tak řasenku Magnum NIKOLIV. 

Za mě poslední dobou vedou řasenky Too Faced, Benefit, Esthée Lauder. 

Obočí si nechávám pravidelně barvit na kosmetickém ošetření, ale když je období mezi, tak právě nejčastěji sahám po této tužce Trend it up. 



Snad Vám moje zkušenosti s produkty byly trochu užitečné. 


A jaké jsou Vaše oblíbené produkty na obočí a řasy?


Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše 

EA.



4 komentáře:

  1. Já jsem s Magnum řasenkou taky nebyla moc spokojená, takové nic...:D

    ByGabra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě prostě Dermacol dekorativka nevyhovuje, ale jinak sprcháče jsou super :-)

      Vymazat
  2. Já na obočí používám radší stíny, je to rychtejší a taky mám raději takové plnější obočí. :-) A co se týká řasenek Dermacol, tak mi nikdy moc k srdci nepřirostly.. osobně mám raději essence nebo miss sporty :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj já to se stíny prostě neumím, jsem na to docela dost levá.....:-(

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...