neděle 10. března 2019

Oblíbenci - zima 2018-2019




AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, kde Vám představím mé zimní oblíbence pro rok 2018-2019. Již jsem Vám na některé jednotlivé produkty psala samostatné recenze a nyní si jen tak shrneme. 



Tuto dvojici jsem našla v adventním kalendáři Loccitane a hned jsem si vlastně všechny produkty oblíbila. Balzámek  - máslo - na rty a  vysoce hydratační krém, který používám na ruce,  jsem si dala na noční stolek a používám je každý večer před spaním a jsou naprosto parádní. 



Čistící micelární gel značky Sephora je parádní, již jsem ho jednou měla a je skvělý na čištění, odličování ho příliš nepoužívám, ale na běžné denní čištění je parádní, krásně tonizuje a připraví pleť pro další péči. Je jemný, šetrný a nijak na pleti neštípe. 





Krém na ruce od Dermacolu z řady Aroma Ritual s vůní jablka a skořice používám v práci a to několikrát denně, je velice příjemný, rychle se roztírá, vsakuje a pokožku rukou zanechá jemnou a hydratovanou a co je nejlepší na této řadě parfemace, ideální pro zimní či Adventní období. 



Victorias Secret = perfektní kosmetika = perfektní značka spodního prádla, tento tělový krém PINK je extrémně jemný, voní tak jako dětská kosmetika, krásně tělo a pokožku hydratuje a na moji v zimně suchou pokožku je naprosto ideální. 



Vysoce hydratační a protivrásková pleťová maska značky Estée Lauder je skvělá, pořizovala jsem ji novou na Vinted.cz a nanáším ji ve vyšší vrstvě jako krém a nechávám působit přes noc a poté ráno smyji. Pokožku zjemní, vyhladí, vypne a zanechá ji prozářenou a projasněnou. 



Skutečně šetrný tonik od značky Kiehls, který vyčistí a odlíčí moji pleť naprosto parádně. Kupovala jsem ho opět na Vinted.cz. Měsíček lékařský je léčivý a má blahodárné účinky pro moji pokožku a rozhodně pozoruji účinek těchto složek na mé v zimě suché pleti. 


Hydratační a trochu hutnější pleťový krém značky Kiehls je na zimu ideální, je při tom jemný, lehký, ale moji pokožku krásně vyživí, vyhladí a jako podklad pod make-up je skvělý. Vůně medu není téměř znát, takže se jí nemusíte bát. 



Benefit - tento profláknutý pleťový krém se stal i mým velkým pomocníkem a rozhodně si ho musím pořídit znovu. Je to hutnější krém, který moji sušší pleť krásně vyživí a projasní. 




Tak moji milí, tyto produkty, které jsem Vám zde představila jsou mými oblíbenými, nejsou z řad drogérkových kousků, ale mohu Vám je s garancí doporučit. 

A jak o svou pokožku v zimním období pečujete Vy?


Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.A.





2 komentáře:

  1. Popravdě na ni v zimě docela prdím.. :( a používám buď jen mesíčkovou indulonu a nebo modrou niveu. Protože s pletí teď v těhotenství dost bojuji.. a ze začátku jsem se snažila najít něco co by mi sedlo.. ale minulo se to účinkem a navíc to bylo i finančně náročné :-/ :D

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Indulona je dočista "zázrak", také mi moc sedla :-), to jsou hormony, ale je to jen pleť a vše se srovná :-)

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...