pátek 29. března 2019

Spotřebováno za únor 2019


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u spotřebovaných produktů za měsíc únor 2019. Je neuvěřitelné, jak ten čas letí. Poslední dobou se toho u mně poměrně dost děje, tak proto určitě sledujte můj blogg, Instagram a i FB. 

Musím se tentokrát pochválit, nemám toho tady ani nijak moc. Inu nebudu to dlouze zdržovat a vrhnu se rovnou na to. 


  • Dermacol - Aroma Ritual - pěna do koupele s vůní Irské kávy, naprostá pohádka, krásná a smyslná vůně, pěna sice nic moc, ale na zimní - Vánoční období skvělý produkt. 
  • Balea - avokádový šampon na vlasy - za mně Prima produkt, dobře pěnil, myl a v kombinaci s Garnier maskou byl super. 
  • Balea - sprchový gel - Buttermilk Lemon - tak to byl takový klasický sprcháč, neurazil, ale ani nenadchnul, ale Balea umí lepší sprcháče. 




  • Avon - alkoholové tonikum na problematickou pleť - moje stálice, neznám nic lepšího a používám už snad 25 let - no od své puberty. Lehce vysušuje, ale na lokální čištění neznám nic lepšího. 
  • Kiehls - tonikum s měsíčkem lékařským - parádní produkt, jemný, skvěle čistí, nedráždí pokožku a rozhodně si ho budu pořizovat znovu v plném balení. 



  • Peeling - Yves Rocher - tuto kosmetickou značku mám ráda a kupuji si jí pravidelně, peeling byl prima, byl akorát tak hrubý, dobře se smýval a krásně odstranil šupinky. Mohu doporučit. 
  • Loreal - jílová pleťová maska - tuto masku jsem si pořídila na vyzkoušení na Košik.cz a byla prima, sice mně překvapilo, že jí v sáčku bylo poměrně málo, na to kolik stála - 55 Kč, ale byla velice příjemná, krásně jemně voněla, dobře stáhla pory, snadno se smývala a řekla bych, že by stála za plné balení. 




  • Benefit - vysoce hydratační pleťový krém - tak to byl naprosto PARÁDNÍ PRODUKT, skvěle hydratoval moji pleť v zimním období, byl jemný, příjemný, parádní jako podklad pod make-up, VŠEM MOHU JEN DOPORUČIT. 
  • Vzorek Vichy - tak tento vzoreček mi vůbec nesedl - byl na moji pleť málo hutný, výživný a nedostatečný, za mě bych si plné balení nepořídila, jelikož není vhodný pro můj typ pleti. 




  • Zoella - koupelový pudr - byl zajímavý, jako zkušenost dobré, ale docela drahé, asi se hold platí ta značka, ale jako dárek si myslím, že to může být pro zainteresované dobré. 
  • Sephora - krém na ruce s vůní mandlového oleje - byl skvělý, v práci jsem se s ním mazala denně a rychle se vstřebával, dobře hydratoval a docela i příjemně voněl - za mě ANO.
  • Loccitane - oba produkty z řady Verbena - parfémek - parádní, tuhé peelingové mýdlo - skvělé. Oboje mám z  Adventního kalendáře a JEN A JEN MOHU DOPORUČIT. 




  • Make-up - Nars - Sheer Glow v odstínu Light 4 - perfektní, lehký, přitom dobře krycí, skvěle sjednotí moji pleť, zakryje nedokonalosti a přitom neudělá masku. Sice je dražší, ale investice se vyplatí. Toto je moje již třetí vypotřebované balení a již mám nové.  TOP 2 MAKE-UP FOR ME. 
  • Beauty-Blender - nejlepší způsob, jak si mohu nanést make-up. Nejlepší houbička, která vydrží hrozně moc dlouho, každý týden jsem jí vyprala v mýdlové vodě nebo dětském šamponu a sloužila mi opravdu hrozně moc dlouho, investice do originálu se skutečně VYPLATÍ. 




  • Pánská část spotřebováno tady má své čtyři zástupce:  Oba deodoranty - Old Spice i RExona jsou léty ozkoušené a vyhovují mému muži, šampon Alpecin - kupovaný v Německu skutečně funguje a vlasy po něm rychleji rostou a jsou hustší a lesklejší a Balea Men je taková klasika - vše MŮŽEME DOPORUČIT. 




  • Zubní hygiena = Signal  - běžná zubní pasta, kterou kupujeme v Německu a jsme s ní spokojeni. Moje dvojka Curaprox a Curasept  - jak na boj s dásněmi - toto kombo mi pomáhá, vyplatí se mi investovat, jak do pasty, tak do zubního kartáčku. 




  • A jsme v sekci domácnost - Softlan  - vlastně jinou aviváž ani nepoužívám, kupuji buď to v Německu nebo u našich místních Vietnamců, lepší aviváže neznám, Sidolux - tento mi nevyhovoval svojí vůní. 




  • Pitný režim - Zonka Tonic a Vincentka jsou tu spíš jen pro zajímavost, oboje jsem kupovala na Košik.cz - oba nápoje mi moc chutnaly. 




  • Mixitky jsem si velice oblíbila, kupovala jsem je před Vánocemi v nějaké akci a postupně je dojídám, rychlá a zdravá svačinka, stále po ruce. 




  • Můj muž "ujíždí" na africké kávě a přírodních oříšcích. Kupujeme v MaS a pak ve Zdravém Světě ořechů. Sice dražší investice, ale člověk toho nesní tolik. 




  • A blížíme se do konce, co by to bylo za spotřebováno, kdyby tady nebyl produkt od YC - tento vosk The Perfect Tree jsem vypálila v práci, ostatně jako všechny vosky v poslední době a provoněl krásně celé naše kanceláře a kolegové mi ho chválily. 




Tak moji milí a jsme u konce. 
Nebylo to tak hrozné, docela jsem se krotila. 

A co jste spotřebovali za poslední měsíc Vy?

Co mi můžete doporučit?



Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 



4 komentáře:

  1. Já toho spotřebovala mnohem míň, což uvidíš na blogu :-)
    S příchodem jara jsem úplně přestala pálit vosky....přitom jich mám pěknou zásobu.
    A minerál 89 od Vichy používá dcera a moc si ho chválí. Dává si ho ráno pod denní krém.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem hrozný spotřebovávatel....ale také toho nyní mám méně, já se na Vichy budu muset více zaměřit, takto ze vzorečku přeci jen není ono. Vosky už taky nepálím....už je jaro :-)

      Vymazat
  2. Paráda :-) já jsem měla krém na ruce s vůní butter lemon, a byla to naprostá pecka :-)

    Jak nosit výrazné rtěnky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky Tvému článku jsem mě nalomila a půjdu brzy okouknout Sephoru UD nějakou tmavou ... nejlépe tu šedou rtěnku..:-)

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...