úterý 26. března 2019

Hydratační emulze Dramatically Different Moisturizing Lotion+


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze. Kosmetiku značky Clinique jsem si moc oblíbila a tuto hydratační emulzi jsem si jednak sama pořídila a také jsem jí dostala k Vánocům. 

Emulze je to hydratační a mám ji ve velkém balení 125 ml a pc. je 1350 Kč a já ji mám za krásných 650 Kč. 


Emulze je krásně jemná, má praktickou pumpičku, dobře se vstřebává, krásně hydratuje a připraví moji pokožku na další péči nebo na nanesení make-upu. 





Hydratační emulze Dramatically Different Moisturizing Lotion+


Hydratační emulze se složením, které vyvinuli dermatologové. Dodává celodenní hydrataci, posiluje pleť a vlastní hydratační bariéru pleti, čímž udržuje pleť pružnou, svěží a mladistvou.


Ingredience 

Water\Aqua\Eau , Mineral Oil\Paraffinum Liquidum\Huile Minérale , Glycerin , Petrolatum , Stearic Acid , Glyceryl Stearate , Sesamum Indicum (Sesame) Oil , Urea , Lanolin Alcohol , Triethanolamine , Hordeum Vulgare (Barley) Extract\Extrait D'Orge , Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract , Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake , Propylene Glycol Dicaprate , Sodium Hyaluronate , Butylene Glycol , Pentylene Glycol , Trisodium Edta , Phenoxyethanol , Yellow 6 (Ci 15985) , Yellow 5 (Ci 19140) , Red 33 (Ci 17200)



I přes vyšší pořizovací cenu musím říct, že bych si produkt pořídila znovu, nyní mám v zásobě ještě jedno balení, které jsem dostala a jsem z produktu nadšená a mému typu pleti maximálně vyhovuje. 

Za sebe Vám ho mohu vřele doporučit. 





A jakou péči používáte nyní Vy??

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 



2 komentáře:

  1. Vypadá velmi dobře, Clinique produkty chci vyzkoušet už delší dobu, ale popravdě mě vždy odradí ta cena.. :( :D ale plánuji si pořídit nějaký kit mini vzorečků :-)

    V čem spočívá ženská síla

    OdpovědětVymazat
  2. Nemůžu si pomoct, ale mě tohle smrdí a celkově mě Clinique za tu cenu nenadchnul asi jako jedinou. Jediné s čím jsem byla spokojená byl odličovač a krém na oční okolí.
    Kriss

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...