úterý 30. dubna 2019

Bioderma - zklidňující mycí kostka pro atopiky


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní mé recenze na produkt značky Bioderma - tuhé mýdlo - mycí kostka pro atopiky. 
Poslední dobou jsem si oblíbila, spíš jsem se po xy letech vrátila k tuhým mýdlům a Bioderma mi přišla jako jasná volba. 
Kupovala jsem jí na Vinted.cz, zcela novou, jako většinu kosmetiky na tomto e-shopu kupuji k hydratační pleťové masce. 

Mýdlo je focené těsně po vybalení, abych Vám tady neukazovala "omydlené - opotřebované" mýdlo, to mi přišlo takové zvláštní. 



Atopik nejsem, ani nemám naštěstí žádné takové potíže, ale mýdlo mi velice vyhovuje a střídám ho s klasickými sprchovými gely. 

Mýdlo je skutečně téměř bez vůně, parfemace a zápachu, jak se tak říká. Přitom krásně jemně, čistě až miminkovsky voní, což je mi velice sympatické. 
Krásně voní, dobře myje, pokožku zanechá jemnou, hebkou a vláčnou. 

Nebojím si s ním ani omýt obličej ve sprše, nebo ve vaně, je šetrné a pokožku nevysuší, ba naopak. 




5 komentářů:

  1. Už dlhšie sledujem váš blog, teraz pozerám príspevky spätne, takže som niekde v polovičke :-)
    Ja používam tuhé mydlo na tvár, mám ju citlivú a zmiešanú, takisto synovi, trpí atopickým ekzémom, tak ho má na telo :-( Takže za mňa fajn. Ešte mám rada tuhé kozie mydlo.
    Pekný deň,
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný den přeji a moc děkuji, jejda, no tak to tedy nevím, zpětně to bude hrůza ... blog mám už dlouho a je to podle mého názoru tak trochu i vývoj. Kozí mýdlo je určitě super a od jaké značky ho máte? díky moc a krásný den mějte. E.

      Vymazat
  2. Já používám tuhá mýdla spíš na ruce, na těle mě většinou dost vysušují. Mám zkušenost hlavně s tělovými mýdly od Lush, Biodermu jsem neměla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Leni, jojo mýdla jsou primárně na ruce, ale toto mi po dlouhé době vyhovuje jak na tělo tak i obličej, jak na ve sprše, tak na klasické to omývání a lehké čištění třeba po krému nebo séru. Samotnou mě to překvapilo, ale chci jít ještě do Lushe a nebo nějakého klasického krájeného mýdla, tak jako jsem si to kupovala kdysi, což byl rok .... ouha 2003-2005....hrůza vid....měj krásný a pohodový den a i víkend. :-)

      Vymazat
  3. Tohle mýdlo mi nějak uniklo, musím ho koupit synovi, ten je šílený atopik...

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...