pátek 3. května 2019

Spotřebováno za měsíc březen 2019


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešních spotřebovanců za měsíc březen 2019. Asi bych se znovu opakovala, ale je neskutečné, jak ten čas letí. Opět tady toho mám hafo, tak to nebudu dlouho zdržovat a rovnou se na to vrhneme. 





  • Balea šampon s kokosovu vodou nebyl vůbec špatný, krásně pěnil, dobře myl a jako kombo k Garnier papay hair food masce byl skvělý, ostatně maska sama o sobě mi vyhovovala, poměr cena kvalita byla skvělá, jako levná alternativa k prostřídání s mojí profesionální péči o vlasy to byla ROZHODNĚ DOBRÁ VOLBA
  • Batiste - suchý šampon, všemi milovaný, všemi vychvalovaný, ani já ho nebudu hodnotit jinak než jen POZITIVNĚ, prostě na moje potřeby mi vyhovoval a již mám v zásobě dva další. 




  • Sprchové gely - Dermacol aroma ritual jejich novinka s Winter dream ani vánoční limitka Yves rocher se zeleným čajem MĚ PROSTĚ NEOSLOVILY A NEVYHOVOVALY MI,  prostě to nebylo nic pro mě, nevoněly mi a to je asi to primární, co já od sprchových gelů chci. 
  • Za to Yves rocher vánoční limitka s jablíčkem byla SUPER, krásně hutný, voňavý sprchový gel, který bych si klidně pořídila znovu. ZA MĚ ANO




  • A jsme u péče o tělo a pleť, mám tady toho opravdu hodně. Victoria secret tělový krém - JEDNÍM SLOVEM PARÁDA, jednak fantasticky voněl, ale i skvěle hydratoval. Krém na ruce Yves rocher se zeleným čajem MI NEVYHOVOVAL, byl pro mě nevoňavý, hrozně vodový, vůbec moje ruce nehydratoval a celkově se mi tato vánoční limitka VŮBEC NEZAMLOUVÁ. Kdež to krém na ruce Yves rocher s vůní jablíčka byl SKVĚLÝ, hutný, krásně voněl, dobře hydratoval A CELKOVĚ MI VYHOVOVAL. Pak tady mám další SUPER PRODUKTY - značku Loccitane mám obecně velice ráda a kupuji nebo dostávám pravidelně - krém na ruce, tělový krém a balzámek byly NAPROSTO SKVĚLÍ, dobře hydratovaly, byly hutní, voňaví a moc příjemní. 




  • Péče o pleť je má oblíbená, ale to už asi víte, že pečující kosmetiku mám mnohem raději než tu dekorativní. CLINIQUE sérum jsem dostala a MOC MI VYHOVOVALO, bylo velice příjemné, jemné a pro moji pleť ideální, SEPHORA micelární mycí gel jsem snad už měla a byl PARÁDNÍ, na moje šetrné ranní mytí je parádní, ale hodí se třeba i jemnější odličování, neštípe, nedráždí a rozhodně HO MOHU ZA SEBE DOPORUČIT. KIELS - oba produkty byly NAPROSTO FANTASTICKÉ, jak odličovací olej tak pleťový krém, hutné, výživné, dělaly, co měly a hlavně to, co slibovaly. ESTHÉE LAUDER - hydratační pleťová maska mě osobně MOC VYHOVOVALA, opět výživná, hutná, plně hydratační - na zimu pro mě značka ideál. 




  • A jsme u voňavé části.....Ice Men je parfém mého manžela, který používá už roky, ale jestli ho bude používat i nadále (tj. po rozvodu) to nevím, ale mě voní nebo voněl. Miss Dior je klasika, obecně parfémy Dior můžu a používám léta, tato varianty 50 ml byla od mé kamarádky Janičky z Brna a zmizela velice rychle. Lamarchse Caron - byla vůně, kterou jsem dostala a ozkoušela u kolegy na Silvestra, sice jí byl zbytek, byla to pánská, silnější a kořeněná vůně, která se zde nedá sehnat, byla objednaná z NYC a rozhodně do ní půjdu znovu. Victoria Secret - tělový sprej Secret Charm byla příjemná, lehce kořeněnější až štiplavější vůně, na běžné denní nošení, stačí tak 2x až 3x přestříkat v průběhu dne a udělá Vám super službu - kupuji nebo spíš dostávám od své kamarádky letušky, která kupuje v kamenných prodejnách VS na různých mezinárodních letištích. ROZHODNĚ TĚLOVÉ SPREJE VS. DOPORUČUJI. 




  • HAND MADE KOSMETIKA #handmadebybarb byla moc fajn kosmetika, byl to kondicioner a tělové krém, oboje jsem spotřebovala velice rychle, oba produkty byly příjemné, dobře se vsakovaly, krásně plnily, to co měly a zajímavě voněly. JEN A JEN MOHU BÁŘINU KOSMETIKU DOPORUČIT. 




  • Avon - mark - fixační sprej na make-up jsem měla ráda, ale poslední dobou jsem s ním spíš vlhčila houbičku na make-up, příliš make-up nefixuji ani nepudruji, ALE PRODUKT JE TO DOBRÝ A VYHOVUJE MI. Vlhčené ubrousky today z Penny marketu byly NAPROSTO TRAGICKÉ  a už nikdy víc si je nepořídím, víc k tomu asi není potřeba dodávat. Douglas bavlněné tamponky JSOU PARÁDNÍ, kupuji stále dokola. SENSODYNE ústní voda MI MOC VYHOVOVALA. Balea - mýdlo na ruce - klasika, levné, splní co má. 




  • Benefit - rtěnka They real byla NAPROSTO PARÁDNÍ, měla v sobě tmavší část, jako by konturku a odstínově, konzistencí i výdrží MI MOC VYHOVOVALA. 
  • Řasenka TOO FACED - BETTER THAN SEX - neznám prostě lepší řasenku, alespoň né pro moje řasy, které krásně natočí, zahustí, prodlouží, jde skvěle a snadno nalíčit, vydrží a krásně se odličuj - NEJLEPŠÍ ŘASENKA EVER. 




  • Sekce domácnost - Softlan Paradise - kupuji u místních Vietnamců a je to jedno z nejlepší aviváží, co znám. Loccitane - voně do bytu s parfemací fr. levandule - ach, autentická, silná a velice příjemná vůně. Granulky - Purina One - pro kastrované kočičky s hovězím masem - tyto granulky má naše Izinka asi nejraději. 




  • Jídlo, pití a pochutiny - Melta - super kávový nápoj, Ovocný čaj - sypaný - mám moc ráda, calcioum z Dmka - šumivky občas kupuji, Bulgur jako potravinu, jako přílohu mám mnohem raději, než třeba rýži, Vincentra je z nejlepších minerálek, denně sklenička a hned mám pocit, že jsem pro své zdraví něco udělala a vytvořila jsem si silnou závislost v podobě Zmrzliny Magnum.....👍👎




  • No a končíme již tradičně a mám tady jeden z posledních vosků, které jsem tuto zimu - ano ještě v zimě vypálila a to v práci - vosky Red Apple Wreath byl silný, příjemný a vánoční. 




Tak moji milí a jsme u konce březnových spotřebovaných produktů. Tentokrát mám pocit, že jsou zde tak nějak vyváženě zastoupené všechny kosmetické sekce. 

A co jste naposledy spotřebovali Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.A.



3 komentáře:

  1. L´Occitane krémy na ruce top! Stejně jako suchý šampon od Batiste! Oboje mám doba v několika verzích!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný a voňavý příspěvek :-) Já se přiznám, jsem asi jediná na světě, která ještě nevyzkoušela suchý šampon Batiste. Budu muset napravit :-)

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXII.

AHOJ HOLKY,  moc vás zdravím u dnešního článku s nákupy. A hezkou, leč dosti chladnou a deštivou sobotu.   Začnu sprchovými gely, které jsem...