středa 24. dubna 2019

Urban Decay - Naked On The Fun, Too Faced - bronzer


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze. Na Vinted, mém oblíbeném obchodu jsem si před časem pořídila tyto dva produkty od Urban Decay Naked paletku a Too Faced čokoládový bronzer, který je naprosto nový. 





Oba produkty mně vyšly na krásných 1100 Kč, přišly perfektně zabalené a vše bylo v pořádku. 



Paletka Urban Decay - Naked On The Fun mně zaujala svými barvami a hlavně svojí multifunkčností. Obsahuje super oční stíny, přesně barvičky, které já ráda a pravidelně používám, tak i bronzer, tvářenku a rozjasňovač, navíc se jedná o limitovanou edici, kterou už neseženu, ikdyž v balení už nejsou tři mini. produkty, ale to mně vůbec nevadilo. 

Pigmentace perfektní, ostatně, jak jste u této značky zvyklé. u tohoto produktu jsem si 100% jistá pravostí, že se jedná o originál, navíc prodejce garantoval nákup z Velké Británie. 

Prostě a jednoduše tato paletka je parádní. Denně využiji všechny stíny, tvářenku, rozjasňovač i bronzer, navíc se hodí i na cestování. 


Obsahuje i praktické zrcátko, není příliš velká, takže je skladná a rozhodně jsem moc ráda, že jsem si tento kousek pořídila navíc za tak výhodnou cenu a od milé prodejkyně. 



Bronzer Too Faced - Chocolate Soleit je nový, jedná se o menší variantu, což mi spíše vyhovuje. Nádherně voní, sladce po čokoládě. 
Maličkato na můj vkus práší, ale pigmentace a celková využitelnost pro mně je skvělá. 

Na moje denní použití, kdy si bronzerem zahřeji tváře mi naprosto vyhovuje, navíc ta textura a vůně je přidanou hodnotou. 



Ta prášivost mně docela překvapila, ale je to pudrový produkt a s tím se dá asi počítat. 

Za mně oba tyto produkty, pro moje potřeby jsou naprosto skvělé a jsem moc ráda, že jsem si je mohla navíc za tak super cenu pořídit. Ráda je používám. 


A co Vy nyní používáte na denní líčení?



Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.A.







Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - BĚŽNÍ OBLÍBENCI VI.

AHOJ HOLKY,  hezký začátek pracovního týdne, pěkné pondělí přeji.  Mám tady pro vás dnes dvě recenze a začnu KOFEINOVÝM ŠAMPONÉM...