sobota 20. dubna 2019

Je mi PĚTATŘICE....



AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního, takového specifického článku u mě na blogu. Po pravdě musím říct, že jsem tento článek chystala docela dlouho, snad už od Vánoc 2018. Věděla jsem, že se mi blíží ta moje "pětatřicítka"... ani jsem se nenadála a bylo tady úterý 26. března 2019 a den 35tých narozenin byl tady. Já byla přesně týden v novém zaměstnání a život se zmítal v plném proudu zásadních životních změn. Jak jsem několikrát zmínila.... "letos se mi ty narozeniny" vůbec nehodí, jednak časově, nestihla jsem jít ani na žádnou narozeninovou oslavu ani večeři, kam jsme s kolegou plánovali jít a kam mě několikrát taktně zval, ale já byla tolik zavalená prací a povinnostmi, že jsem to nějak přešla. 



Ale dostala jsem krásné dárečky....to ano, hodní lidé, kamarádi, rodina, známí, přátelé, kolegové...současní, minulí i ti noví si na mě vzpomněli a bylo to opravdu moc milé. 

S rodiči jsme byli na příjemném obědě a dostala jsem od nich báječný dárek v podobě peněz, za které jsem si vybrala kosmetické ošetření, o kterém se rozepíšu jindy....👄, prostě jsem se rozhodla pro aplikaci Botoxu do mého starého a vrásčitého čela. 




Tady Vám ukážu několik selfi, jak nyní v těch #35ti vypadám a posuďte sami. 



První den do nové práce....



V kavárně čekám na kolegu a vyhlížím ho....






Tady je trochu ponurejší nálada......už ani nevím z čeho.....



"přísný" výraz .... 



Vlasy alá víla....rozevláté, to je tím, že já nepoužívám lak na vlasy.....



Nový zelený huňatý svetr z Vinted....myslím, že toto bylo foceno v polovině února 2019. 



#Powerofmakeup.....



Zima v Praze.....



Jedna naprosto neplánovaná a náhodná fotka s paní Dermacol, s paní Olgou Knoblochovou. 





A jo, i já konečně objevila Instagram filtry...



Tak, tady začínají fotky, kde si vůbec nejsem jistá, jestli je chci sdílet, ale vlastně proč ne, nejsou to sice umělecké akty. Jsou sice obnažené, ale nejsou vulgární, přeci jen mám plavky. 

Opravdu tím nechci vyvolat nějakou vlnu nevole či negace, jen, že pro mě tělo, fyzický vzhled a jídlo bylo vždy citlivé, hlavně díky PPP, kterou jsem se před léty dokázala zbavit. 

Jen jsem tím chtěla říct, nebo sdělit, že se ve svém těle, jak po fyzické tak i po duševní stránce nyní cítím báječně, bezvadně a chce se s Vámi o tento skvělý pocit podělit...prošla jsem si PPP, AA a až nyní se snad dostavil ten pocit "svícení". 



Co jsem tím chtěla říct, vůbec jsem se nechtěla chlubit postavou, ale spíš tím, že díky mému #nonalcohollife mám doslova a do písmene nový život a i nové tělo. 




Protože když jsem pila, tak jsem měla tělo plné vody, nemluvě o extrémně zvýšených jaterních testech. Postupem mé abstinence se tělo začalo čistit, jak fyzicky tak hlavně psychicky a na duši. 



Na tom tělu a postavě je to vidět na první pohled. Docela dost jsem zhubla, ale zhubla jsem dle vyjádření lékaře přebytečnou vodu a tuk, který se mi začínal pomalu tvořit okolo orgánů. Pravidelně chodím na kontroly k lékaři, kde mě váží, měří, kontroluje tlak, tep, krevní obraz a tak a nyní je vše v naprostém pořádku a i váha mi jde pomalu nahoru. 



Tady jsem si fotila, tak trochu pro sebe svou sbírku spodního prádla, mám ji vlastně pro sebe, protože já nosím spodní prádlo a chci se i díky němu cítit prostě dobře, třeba i sexy. 


Moje malá sbírka. 



Převážně je to spodní prádlo Victorias Secrit a Calvin Klein. 





Fyzicky a psychicky se cítím opravdu skvěle, poprvé ve svém životě si přijdu tzv. "dospělá", pomalu se začínám stavět na své vlastní nohy. 


Hlavně díky mé střízlivosti, která je pro mě vším jsem se rozhodla a doslova odhodlala jednak změnit zaměstnání, říct si o vyšší a lepší finanční ohodnocení a dovolit si být šťastná - proto ty změny v mém osobním a rodinném životě. 





Od kolegů v novém zaměstnání jsem po týdenním působení v kanceláři dostala tuto krásnou kytičku, opravdu mě moc mile překvapili, potěšili a dalo by se říct až zaskočili. 


Jako malé poděkování jsem jim přichystala páteční sladkou snídani. 


Doma jsem dostala penízky a moje oblíbené chlebíčky , dortíky z místních obchůdků v Košířích, ještě jednou moc děkuji. 




Od kolegů z AA jsem dostala samé radosti a spousty přáníček. 



Parfém od G. Armani jsem vlastně nikdy neměla, ale vím, že vůně řady Code jsou dnes již typické pro tuto značku. Musím říct, že dárek mě moc překvapil, udělal mi velikou radost a co více, moc mi voní. DÍKY DÍKY A JEŠTĚ JEDNOU DÍKY. 



Co by to bylo za narozeniny bez mých nejmilejších květin, kterými jsou narcisky. Proč zrovna narcisky...to je dlouhý příběh, který už asi ani není důležitý ani podstatný, všechno je jinak....




Kamarádky z kadeřnictví prostě ví, jak mě potěšit. Holky díky moc. 
Největší radost mi udělala kniha povídek F. Kafky a také pak kosmetiky - jak jinak že. 


Český Granát z Turnova......můj dárek pro sebe ode mě. ♰





No ... tak to byly moje letošní narozeniny....plánovala jsem je jinak, ale život prostě jen tak nerežírujeme dle předem stanoveného scénáře. 



Já díky, díky všem a hlavně díky své střízlivosti ❤👌👍.



Tímto článkem se nechci nijak chlubit, jen tak asi sama pro sebe bilancuji. Jsem to prostě já, jsem člověk ryze otevřený, upřímný, dost na sebe náročný, tvrdý a myslím si, že jsem i svým způsobem ambiciozní. 

Přeji Vám krásný a pohodový den a hlavně POŽEHNANÉ VELIKONOCE. 

papa Vaše E. A. 






Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...