pondělí 8. dubna 2019

Uriage Micelární termální voda


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní krátké recenze. Tuto micelárku jsem si pořizovala v lékárně Dr. Max, tuším, že byla v nějaká výhodnější akci 2x 250ml vyšlo na 300-400 Kč, teď přesně nevím, ale když nebyla má oblíbená růžová Bioderma, říkala jsem si, že zkusím tuto. 


Popis produktu:



Uriage Micelární termální voda


Díky unikátním vlastnostem Termální vody Uriage jsou MICELÁRNÍ TERMÁLNÍ VODY skvěle uzpůsobeny k odličování všech typů pleti. Jejich neionické tenzioaktivní látky, utvářející micely, účinkují jako magnety účinně zachycující make-up a veškeré nečistoty.





Micelárka mi sama o sobě vyhovuje na celý obličej, ale v oblasti očí mně osobně štípe, není tak jemná a šetrná, jako má oblíbená Bioderma, tak si s ní oči prostě nedoličuji a je to. 

Jinak jí nemohu nic vytknout a jsem s ní jinak spokojená. S make-upem nebo krémy z obličeje si poradí dobře, je na pleti příjemná, šetrná, neštípe ani nedráždí. 

Jak říkám, až na to oční okolí, kde mně maličkato dráždí je moc fajn. 

Ale nevím, jestli bych si ji znovu pořídila, spíš bych asi znovu volila moji růžovou Biodermu. 




A jaké máte zkušenosti Vy s termálními výrobky značky Uriage?


Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše 

EA.

4 komentáře:

  1. Já zkoušela asi jen nějakou termální vodu, ale více značku prozkoumanou nemám.. :-/

    MOJE VEČERNÍ PÉČE O PLEŤ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hevi, jdu na článek právě ted....nějak poslední dobou nestíhám....:-(, ale jinak tahle značka mi celkově hodně sedí, ale spíš bych volila jen nějaké akce.....

      Vymazat
  2. Měla jsem Uriage micelárku v modrém balení a už bych nekoupila...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neříkej, já ji měla taky a byla moc fajn, no vidíš...ale dobré vědět. :-)

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...