pátek 12. dubna 2019

Too Faced - srdíčkový bronzer a tvářenko-rozjasňovač




AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní dvojité recenze. Před časem jsem si na Vinted pořídila tyto dva produkty od Too Faced. Vlastně jsem si chtěla vzít jen bronzer, ale paní mi doslova vnutila i srdíčkovou tvářenku - nebo spíš rozjasňovač. Ale kdybych nechtěla, tak bych si to samozřejmě nemusela brát, ale prostě jsem se nechtěla dohadovat. 

Zboží bylo používané, to jsem věděla, ale přišlo sice dobře zabalené, ale po rozbalení jsem zjistila, že není v takové kondici, kterou bych asi očekávala a přišlo mi i trochu rozbité, ale to je pro příště. Oba produkty mně vyšly na 600 Kč. 



Mám tedy srdíčkový bronzer Sweethearts Bronzer a Love Light Ray of Light tvářenku - oboje od Too Faced. 

Oba produkty mi přijdou, že dost práší, asi nejvíc mi to vadí u bronzeru, který jsem si kupovala prvoplánově, přijde mi, jako by se ani nejednalo o originál, ikdyž pigmentace je pěkná. Tvářenku - no vlastně je to spíš rozjasňovač jsem ani nechtěla pořizovat, protože jich mám dost, ale prostě jsem neuměla říci ne, tak rozjasňovač je prima, ale přišel vysypaná, to se mi nelíbí. 

Samotné produkty mně docela zklamaly, na to že se jedná o Too Faced a jejich ikonické srdíčkové produkty, tak mi přijdou slabé, ale spíš jde o to, že jsem koupila špatně a od špatné prodejkyně. 





Balení mi přijde neoriginální, takové zašlé, špinavé, pigmentace sama o sobě není špatná, ale bronzer na  můj vkus docela práší. Oba produkty zatím využiji, budu je více méně testovat a pak je asi podaruji, nebo je jednoduše vyhodím, protože tak zašlé líčidla snad ani nikdo už chtít nebude. 

Jen mně udivuje, jak někdo něco takového může prodávat, ale přiznávám, že je to hlavně moje chyba, měla jsem si produkty lépe prohlédnout, ikdyž fotografie nenasvědčovali o tom, že by produktům mělo něco chybět. 



Takhle na fotce vypadají dobře, ale příliš nadšená z produktů nejsem. Omlouvám se za negativní energii, kterou tady nyní šířím, ale chci se s Vámi podělit o mou zkušenost z Vinted, která je opravdu ojedinělá, protože jinak mám jen samé dobré zkušenosti. 

Budu ráda za Vaše názory a zkušenosti jednak na samotné produkty Too Faced a také z Vinted. 





Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXI.

AHOJ HOLKY, a krásný čtvrtek přeji. Jak se máte? Já po návratu z dovolené trochu "bojuji", a těším se na víkend.  Ale nyní jsem...