neděle 12. května 2019

Diadermie - augen make-up entferner


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze na 2 fázový odličovač očního okolí značky DIADERMIE, který jsem před časem kupovala na DMshopu, ale našla jsem ho i na jiných e-shopech, např. Heureka atd. Pořídila jsem si ho z toho důvodu, abych tuto pro mně neznámou značku vyzkoušela a hlavně taky pro to, že  jsem nějaký ten odličovač očí potřebovala. 



Odličovač je to tedy 2 fázový, modrá a čirá složka se musí promíchat a poté nanést na tamponek a odličovat a odličovat. Na moje poměry mi přijde produkt docela dost mastný a hlavně moje oční okolí, které je pravda trochu citlivější mně dráždí a pálí mně v očích, což opravdu nechci. 

Odlíčí dobře, řasenku, stíny, rtěnku - i tu dlouho držící, ale ten nepříjemný mastný pocit mně prostě nevyhovuje, ale to bych tomuto produktu odpustila, ale nemohu ho používat dlouhodobě a opakovaně z toho důvodu, že mně prostě štípe v očích, to by dle mého soudu odličovač, který je primárně určený na odlíčení očního okolí, dělat prostě neměl. 



Popis produktu z DMshopu:

Pro odlíčení očí, víček a očního okolí! Odstraňuje všechny typy make - upu bez zanechání mastného filmu.

Aqua, Isopropyl Palmitate, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Panthenol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sodium Chloride, Lactic Acid, Potassium Phosphate, Benzophenone - 1, Pantolactone, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, CI 61565, CI 60725




Naneste vatovým tampónkem na zavřené oční víčko.

Cena 99 Kč v DMku . 

A jaká je Vaše zkušenost s touto kosmetickou značkou Diadermine??


Za mně prostě NE, znovu bych si tento 2 fázový produkt nepořídila. 

Asi se opět vrátím ke svému oblíbeným: Nivea, Garnier nebo Yves Rocher. 


Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.A.

1 komentář:

  1. Já měla tu druhou variantu odličovače a vyhovoval mi, dál jsem zkoušela ještě čistící mléko, ale to zase neodličovalo úplně dokonale.
    Kriss

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...