úterý 28. května 2019

Hydratační maska na oči Hydra Essentiel (Hydrating Eye Mask) 30 ml


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze. Tuto hydratační masku značky Clarins jsem pořizovala na Vinted, jako novu za skvělou cenu 400,- Kč. Je to moje první zkušenost s touto značkou, když nepočítám různé vzorečky, ale toho příliš nepoznáte. 


Maska vyjde na 840,- Kč, což bych za ní rozhodně nebyla ochotna dát. 




Popis produktu přímo z jejich stránek:

Hydratační maska na oči s krémově-gelovou texturou dokonale vyplňuje jemné linky, zjemňuje oční okolí, odstraňuje známky únavy a tmavé kruhy pod očima. Výsledkem bude odpočatá a svěží.
Vlastnosti:
  • perfektně rozjasní oblast očí,
  • hydratuje a osvěžuje,
  • vyhlazuje jemné linky pod očima a zabraňuje jejich vzniku,
  • zvyšuje elasticitu pokožky očního okolí,
  • okamžitě  odstraňuje otoky a tmavé kruhy,
  • intenzivně regeneruje a zklidňuje,
  • odstraňuje známky únavy.

Jak používat:

Aplikujte na očištěnou pleť no horní i spodní víčka a nechte působit 10 minut nebo celou noc. Potom masku odličte mlékem. Masku na oči aplikujte 1-2x týdně.

Maska je to velice příjemná, jemná, nemá téměř žádnou parfemaci, krásně pleť hydratuje, nanáším jí cca 2x do týdne a pro moji pleť je ideální právě pro chladnější období, kdy moje pokožka je sušší. 

Dá se krásně navrstvit, takže já ji používám tak, že si ji nanesu na vyčištěnou pleť a ještě přidám těsně před spaním další vrstvu a nechám jí působit celou noc. 

Maska mi svými vlastnostmi a i konzistencí připomíná hydratační gelovou masku Sephora. 

A jaké máte zkušenosti se značkou Clarins Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...