neděle 26. května 2019

Oblíbenci za měsíc duben 2019


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u oblíbenců za měsíc DUBEN 2019. V dubnu jsem se líčila prakticky denně, jednak do práce a o víkendech, tedy když jsem někam šla, tak také, takže si pleť příliš neodpočinula, ale vzhledem k tomu, že se každý večer řádně odličuji, aplikuji pleťové masky apod. a nechodím na žádné mejdany, tak bych řekla, že je v docela dobré kondici. 



Líčila jsem se klasicky, make-up, stíny, tvářenku, bronzer, řasenku, stíny, občas i rozjasňovač, když na to přišlo a rtěnku, příliš jsem to s barvami nepřeháněla, nebyl také důvod a ani příležitost. 



Tato paletka URBAN DECAY NAKED THE FUN mi náramně vyhovuje a osvědčila se mi, rozhodě bych ji volila s sebou na cestování, kterého se snad na podzim dočkám. 



Je nejen praktická díky svému složení, najdete v ní prakticky všechno, co pro běžné denní líčení potřebuji, ale také má zrcátko, jediné co je malinkaté mínus je to, že je docela bytelná a těžká. Super složení očních stínů, něco na projasnění, teplé zemité tony mě vyhovují, tvářenka a bronzer mi naprosto dostačují. 





Too Faced řasenka Better Than Sex je snad už pro mě klasikou, neznám lepší řasenku, toto je malé balení a moje snad již třetí. Mám ji stále s sebou, v práci, v kabelce a i doma. 



Korektor Nars, tak když už jsem si ho pořídila a dala za něj ty šílené prachy, ne doopravdy, musela jsem být doslova v nějaké manické fázi, když jsem ho pořizovala, protože za toto pidi balení chtějí skoro 1000 Kč a make-up, který já používám chtějí necelých 1200 Kč, no tomu opravdu nerozumím. 

Ne, ale vážně, korektor je to moc prima, je světloučký, opravdu krásně projasní, dobře drží, skvěle se mi s ním pracuje, má dobrou konzistenci a texturu, která se dá i navrstvit a celkově jsem s tímto korektorem moc spokojená a dovedu si představit, že bych se s ním v případu velké nouze mohla nalíčit celá. 



Jelikož moje líčení je opravdu dost nevýrazné a hodně nude, tak moc ráda nosím výrazné rtěnky, stále nosím tuto od Macu, která je červená s kapkou do vínové barvy, dlouho vydrží a přitom je na rtech příjemná, hydratační a komfortně se nosí. 

Jo a na obočí, které už tolik potřebuje odborný zásah jsem používala klasickou obočenku od Trend it up. 



Víc tady toho nemám moji milí, respektive, lépe bych měla říct, více jsem si toho nestihla oblíbit. V poslední době jsem stále v pracovním procesu a nebo zalezlá doma, takže se do společnosti příliš nedostanu. 


A co jste si oblíbili Vy, jakými přípravky jste pečovali o svou pleť?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

Papa Vaše E. A.


2 komentáře:

  1. Ta paletka se mi hodně zamlouvá, jinak MAC rtěnky jsou top, tuto mám také ve své sbírce. Řasenku jsem vlastnila a byla jsem moc spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletka je alespoň pro mě opravdu povedená, líbí se mi, jak je tam vlastně všechno. Rtěnky Mac jsou perfektní, asi nejlepší, které mám a řasenka je láska :-)

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...