neděle 19. května 2019

Nars - RADIANT CREAMY CONCEALER


AHOJ,AHOJ,

V prvé řadě Vám přeji krásný nedělní den. 
Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze na můj nový  produkt značky #Nars. Od této značky mám již několikáté balení mého oblíbeného make-upu, ale řekla jsem si, že potřebuji nějaký pořádný a dlouhotrvající korektor, měla jsem dva typy a to buď to Estée Lauder nebo právě Nars. Za první letošní prémie jsem rychle v rámci obědové pauzy naběhla do nedaleké prodejny Sephora v OC Quadrio ve Spálené ulici a nechala si doporučit korektor. 



Konzistencí a hlavně i barvou - nebo lépe řečeno odstínem se mi více zalíbil právě korektor Nars RAdiant Cremy Concealer, který jsem si vyzkoušela a hned si ho vzala. 



Mně nejvíce seděl odstín Medium 1, ale na jejich e-shopu jsem tento odstín nenašla. 

Cena plného balení je 970 Kč - 6 ml. Ano cena za korektor v porovnání s cenou za velké balení make-upu je závratná, ale kolik toho korektoru já osobně denně spotřebuji, opravdu malinkaté množství. 



Korektor je velice krémový, krásně se mi s ním pracuje, třeba houbičkou nebo i prstem, dá se v pohodě navrstvit, poradí si skvěle s projasněním tmavších míst na obličeji, s čímž já osobně až zas takové potíže nemám, ale spíš ho používám na drobné a nahodilé nedokonalosti, typu pupínek, stroupek či tak. 



Popis korektoru ze stránek Sephora:

Korektor Radiant Creamy Concealer je ideální pro všechny typy pleti. Zakrývá tmavé kruhy pod očima a snižuje výskyt zarudnutí a nedokonalostí pleti.

Pro jaký typ líčení?
Tento víceúčelový korektor s luxusní texturou a zářivým finišem sjednocuje tón pleti díky krytí, které lze vrstvit od lehkého a středního až po silné.
Jeho hydratační a víceúčelová péče a technologie rozptylování světla zajišťují jemnější pokožku a jasnější tón pleti. Okamžitě zakrývá nedokonalosti, jemné linky a známky únavy.
Bez parabenů, bez alkoholu, bez syntetických vonných látek, nekomedogenní

Jak používat?
Díky své hydratační krémové struktuře se snadno nanáší přímo aplikátorem nebo konečky prstů pro vrstvitelné krytí a přirozeně zářivý finiš. 


Balení je krásné, rukojeť je pogumovaná, krásně se drží v ruce a mně osobně na pleti vydrží krásně celý dlouhý den. Nemusím ho opravovat, nestírá se prakticky ničím, dobře splyne s pletí, je prakticky neviditelný a opravdu dobře poslouží na projasnění třeba oblasti čela, nosu či kruhů po očima. 



Za mně je to jednoznačně nejlepší a nejpovedenější korektor, který jsem kdy zkoušela, jsem moc ráda, že jsem si ho pořídila i přes jeho vyšší pořizovací cenu. Používám ho již nějakou tu dobu a prakticky neubývá, takže mně se investice vyplatí. 

Navíc mám tak super kombo v podání make-upu a korektoru od značky Nars. 

A jaké korektory máte v oblibě Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.A.

1 komentář:

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...