čtvrtek 23. května 2019

TALIKA - Gentle Cleanser


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článečku, u dnešní recenze. S kosmetickou značkou TALIKA nemám žádnou zkušenost, sice jsem o ní již slyšela a vím, že se jedná o francouzskou značku, ale nijak víc mě nelákala. Tento odličovací krém jsem dostala od svého kolegy k Vánocům. 



Já obecně na čištění a odličování nemám příliš v lásce produkty krémové, protože si obsedantně moje hlava myslí, že mléka ucpávají pory a ne to, že nečistoty se právě rozpouštějí v tucích....😺

Něco málo o samotné značky a produktu jsem Vám dohledala:


O značce TalikaOd svého vzniku v roce 1948 produkují laboratoře TALIKA originální a účinné přípravky, které dokáží vyhovět požadavkům i té nejnáročnější ženy.Vše začalo na očním oddělení jedné pařížské nemocnice, kde mladá lékařka Danielle Roches vyvinula antibakteriální mast na rostlinné bázi určenou k léčbě pokožky pacientů, kteří za války utrpěli popáleniny v obličeji. Výsledky byly ohromující! Doktorka Roches zjistila, že krém neléčí pouze popáleniny, ale že po něm také zázračně dorůstají řasy. A tak se zrodil Lipocils, kosmetický bestseller, který učinil z milionů žen po celém světě věrné zákaznice značky TALIKA.Dnes se může TALIKA pochlubit více než 20 výjimečnými přípravky, které jsou zaměřeny na oči, tvář, nehty a ruce. Jejich účinnost byla prokázána klinickými testy provedenými týmem dermatologů z nemocnice Pitié-Salpêtrière v Paříži.




125 ml tohoto produktu se pohybuje okolo 500 Kč, což je tak na hranici mých psychologických nákupů, samozřejmě, že třeba jiné produkty hight značek jsem také měla a stály mnohem více, ale když bych si kupovala pro mě neznámou značku, tak bych do ní asi primárně tolik investovat nechtěla. 

Photo Gentle Cleanser - Odličovací krém 

- první odličovací krém obsahující bioenergetickou technologii Photo Beauty Purifyer, která čistí epidermis v samém jádru buněk, neutralizuje volné radikály a hydratuje pleť
- dalšími aktivními látkami jsou: chaluhy ( obnovující minerály ) a avokádo, které zjemňuje pleť a zanechává ji krásně hebkou
- odličovací krém navíc nádherně voní, takže se na Váš odličovací rituál budete těšit každý den
- odličovací krém je vhodný pro citlivou a suchou pleť

Použití: 
Naneste odličovací krém na suchou pleť a následně mokrými prsty masírujte obličej krouživými pohyby. Poté smyjte vlažnou vodou. Používejte každé ráno i večer. 


Produkt je to krémový, není hutný, ani vodový, konzistence mi naprosto vyhovuje, dle návodu a také dle mé intuice jsem vyvodila, že se nanáší menší množství krouživými pohyby na pokožku, kterou předem navlhčíte ( a teď už je jen na Vás jestli použijete klasickou vodu z kohoutku, nebo třeba micelární vodu nebo mě pak napadá třeba termální voda), poté co produkt dostatečně vmasírujete a tak odlíčíte potřebný make-up, tak opláchnete vodou a osušíte. 



Já produkt nanáším ve vaně, v pohodě mi odlíčí i vysoce krycí make-up, ale i voděodolnou řasenku, nebo řasenku obecně. V očích mě nijak nedráždí, neštípe, nezalézá mi do porú, nemám pocit lepkavého obličeji či jinak nepříjemných pocitů, které u mě odličovací mléka, která jsem měla možnost vyzkoušet právě zanechávaly. 

Produktu stačí nanést tak bych řekla 2 x větší množství než používáte zubní pasty a krásně odlíčí a zbaví nečistot Vaši i moji pleť. 

Proto moje hodnocení je POZITIVNÍ, jsem dokonce mile překvapená, jak neznámá značka, alespoň pro mě může mít tak perfektní pečující produkt. 

Rozhodně se podívám po čistící pěně a nějakém toniku. 

Tímto kolegovi moc děkuji a oceňuji, jak dobrý produkt mi vybral na to, že sám říkal, že vůbec netuší, jaký typ pleti mám, jen ví o mém blogu. 😇



A co Vy říkáte na krémové odličování?
Jaké produkty máte ozkoušené?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 



Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...