pondělí 24. června 2019

Balea - GREEN SHAMPOO & SPÜLUNG




AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešní recenze u dnešního článečku. Před pár měsíci jsem si pořídila zase nějakou tu obyčejnější péči o vlasy, jak víte tak já šampony a celkově vlasovou kosmetiku pravidelně střídám s tou profesionální, kterou mám ze svého kadeřnického salonu v Košířích. 

V Dmku mě zaujaly tyto zelené lahvičky a vůbec mi nedošlo, nebo jsem si nevšimla, že k sobě nepatří, nebo lépe řečeno, že nejsou ze stejné řady, pouze mají zelený obal a to ještě každý v jiném odstínu, pro mě to bylo asi stejné, nebo mi to bylo jedno, ale vím, že jsem to pořizovala s vědomím toho, že k sobě patří a že jde o avokádovou řadu ze které je pouze kondiconer. 

Nicméně mi to nijak nevadí a šampon i kondicioner mi docela slušně slouží. 

Navíc, když vezmete v potaz cenu a výkon je to SUPER. 



Šampon je tedy s Aloe vera a je určen pro normální vlasy, které já vlastně mám, mastí se mi tak nějak běžně, čím větší odrosty melírů mám, tím se mi vlasy mastí rychleji. 



Šampon příjemně jemně voní, dobře pění a vlasy mi umyje dobře hned na první použití, takže jsem spokojená. 



Spíš ale potřebuji pro své vlasy výživu, jelikož jsou zatížené, nebo lépe řečeno poškozené odbarvením a konečky mám logicky suché, takže masky, kondicionery, olejíčky používám pravidelně a svou péči o vlasy si bez nich nedokážu představit. 

Kondicioner je určen pro namáhané vlasy a je z již zmíněné avokádové řady, což je mi velice sympatické. 



Velice krásně voní, ta vůně je mi velice příjemná, je jemná, ale při tom taková až luční, vlasy jdou dobře rozčesat, což je pro mě to nejvíc žádané a plusové body vidím v tom, že se vlasy se skutečně více lesknou a jsou takové, jak bych to řekla, no přijdou mi pružnější a poddajnější. 






Zkrátka a dobře, i když tyto dvě zelené lahvičky k sobě nepatří mě dělají dobrou službu, mým vlasům vyhovují a rozhodně jsem nešlápla vedle a opět mě to utvrdilo v tom, že ve střídání vlasové kosmetiky zůstanu. 



A jakou máte nyní Vy vlasovou péči v oblibě??

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 

1 komentář:

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...