úterý 25. června 2019

Recenze - Bioderma - Hydratačně-regenerační pleťová maska


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní recenze -HYDRATAČNÍ PLEŤOVÉ MASKY BIODERMA, kterou jsem si před nějakým časem pořídila na Vinted = zcela novou a za velice příhodnou cenu, ale k její testování jsem se dostala až nyní. 



Poslední cca 1/2 rok možné i déle mám spíše sušší pleť a proto používám hutnější krémy a výživnější pleťovou kosmetiku obecně. Tato hydratační maska je snad třetí v řadě, kterou testuji na své pleti, která má již vrásky, ale také rozšířené pory v T-zoně. 

Co se o samotné masce dozvíte:

Hydrabio
Maska

Hydratačně-regenerační pleťová maska
  • Intenzivně hydratuje 
  • Poskytuje dlouhodobé pohodlí  
  • Obnovuje pružnost a jas pokožky
  • Záruka optimální tolerance

  • Jemně parfemováno, bez alergenů
  • Nekomedogenní
  • Hypoalergenní


Produkt + :
  • Její krémová textura dodá pokožce skutečný pocit svěžesti.

SLOŽENÍ

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, DICAPRYLYL ETHER, DIMETHICONE, XYLITOL, GLYCOL PALMITATE, CYCLOHEXASILOXANE, CORN STARCH MODIFIED, ARACHIDYL ALCOHOL, MANNITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, NIACINAMIDE, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, BEHENYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, TITANIUM DIOXIDE [NANO], ARACHIDYL GLUCOSIDE, DISODIUM EDTA, XANTHAN GUM, HEXYLDECANOL, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, ALUMINA, STEARIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 536]

75 ml balení se cenově pohybuje od 360 - 440 Kč.



Maska je to krémová, příjemná, jemná, parfemace téměř žádná, což mi vyhovuje jelikož ji používám v období, kdy jsou moje smysly doslova "paralyzovány" pylovou alergií. 

Maska se dá vrstvit, jemně vmasírovat do pokožky, můžete ji nechat působit klidně přes celou noc a přebytečné množství, které se nevstřebá jemně smýt vlažnou vodou či Vaším oblíbeným čističem. 



Maska mi vyhovuje, je jemná, její aplikace je příjemná, rychlá a dávám si ji cca 2x do týdne a nechávám ve vyšší vrstvě působit přes celou noc. Moje pokožka je poté příjemně jemná, na omak mnohem hebčí a rozhodně pozoruji, že je PROJASNĚNĚJŠÍ A VYPNUTĚJŠÍ. Za mě je to rozhodně MOC PRIMA PRODUKT, který je navíc vhodný pro širší skupinu, díky svému složení. 

Jediné, co mi příliš nevyhovuje je dávkování, kdyby byl obal bez odejímatelného uzávěru určitě by to bylo praktičtější, ale to je pouze za mě takový malý poznatek, ale nijak to samotné masce na svých kvalitách neubírá. 

Modrá řada kosmetiky Bioderma mi vyhovuje a rozhodně mě tento výrobek přesvědčil o tom, abych vyzkoušela další produkt. 



A jaký druh pleťových masek používáte nyní Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.

2 komentáře:

  1. túto masku nepoznám, ale nakoľko som tiež celkom sušienka, určite sa po nej obzriem! z recenzie vyzerá super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky díky, no já musím říct, že mě obecně kosmetika této řady moc vyhovuje, navíc je super, jak snadné je masku nanést a nemusí se člověk o ní starat celou noc...pro vytíženou pracující ženu značka ideál. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....