čtvrtek 20. června 2019

Brazened Honey Lush - čerstvá pleťová maska - recenze


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze. Někdy v únoru tohoto roku ( jen pro informaci - jistě si všimnete doby expirace pleťové masky, která je naprosto v pořádku, tak tento článek píšu hned někdy v polovině února 2019, ale vydám ho někdy mnohem později ) jsem si řekla, že si něco zase pořídím v prodejně Lush. 



Zjistila jsem, že nemám v lednici žádnou čerstvou pleťovou masku a tak jsem si nechala nějakou na mé přání hydratační a bez příměsi banánu doporučit. Milý a sličný pan prodavač mi doporučil tuto BRAZENED HONEY - čili masku osvěžující, vyživující a také projasňující. 



Popis produktu z webu Lush:

Probuďte pleť osvěžující pleťovou maskou s čerstvým fenyklem, kořenem zázvoru, petrželí a koriandrem, které pleť detoxikují a povzbudí. K její výrobě používáme nálev ze šalvěje, rozmarýnu a jalovce doplněný antiseptickými silicemi z kardamomu a hřebíčku, čerstvou limetkovou šťávou s čisticími účinky a vajíčky z bio chovu, medem a mandlovým olejem pro zklidnění a hydrataci. Naneste na tvář štědrou vrstvu masky a nechte 10 až 15 minut působit.
Čerstvé masky neobsahují žádné konzervační látky, je třeba uchovávat je po celou dobu v lednici a spotřebovat do 2–3 týdnů. Konkrétní datum spotřeby naleznete na výrobku.



Já mám balení o objemu 75 ml a na internetu jsem našla jen 50 ml balení, které je k dostání za 305 Kč, takže tipuji, že cena je okolo 400 Kč. 



Maska nijak extra nevoní, na pleti je příjemná, jen mi trochu vadí, jak musíte tyto masky uchovávat v lednici, že na pleti studí...ale dá se to v pohodě přežít, jen je to pro mě krapet nepříjemné. Jak je studená, tak je také taková hutnější a hůře se nanáší, ale jak do ni sáhnete teplými prsty, tak se krásně a jemně začne rozpouštět a doslova taje pod rukami. 


Přijde mi, že je to spíše taková peelingová, trochu až čistící a projasňující maska. 
Zasychá docela rychle, měla jsem pocit, že mi maličkato pokožku stahovala a vysušovala, ale po smytí byla pokožka příjemně jemná, hebká a vláčná. 

Zde vidíte vlevo masku, když pomalu zasychá a vpravo je fotka těsně po nanesení. 
Smývá se dobře, jemně a jak jste u těchto masek zvyklí, jsou veganské, takže když by se Vám stalo, že by se Vám při smývání dostala do pusy, nic by se nestalo 👍



Za mě ano, maska mi vyhovovala, příjemně mě překvapila svým účinkem projasnění, což stále ještě v zimním období, kdy jsem masku pravidelně používala a také jsem jí spotřebovala byla jen a jen žádoucí. 

Nevím, jestli bych si ji v brzké době pořídila znovu, byla dobrá, to ano, ale musím říct, že mě příliš nenadchla, znám mnohem lepší masky od této mé oblíbené kosmetické značky, ale určitě si ji zase třeba za rok pořídím a dám si takovou projasňující kuru. 

Určitě si brzy půjdu do Lushe k nám na Smíchov nebo do Palladia pro další masku, ale asi půjdu do mé oblíbené zelené Mask of Magnaminty. 




A co Vy říkáte na Lush čerstvé pleťové masky?

Jakou máte nejraději?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.A.


1 komentář:

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....