čtvrtek 27. června 2019

PINK Glow Paint On Refreshing krémová maska ​​s extraktem z Acai


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní recenze. Tuto OSVĚŽUJICÍ KRÉMOVOU MASKU PINK jsem dostala od své kamarádky letušky a už jí mám doma nějakou tu dobu, ale až nyní jsem se dostala k recenzi. Maska je to menší, má 30 ml, což je fajn na cestování, nebo pro ty z nás, které rády testujeme, zkoušíme stále nové a nové produkty. Jedná se tedy o produkt značky Pink = čili Victoria Secret. Cena masky je 6 USD, jak je ostatně vidět na zadní straně masky, dá se pořídit asi i na internetu, když jsem ji hodila do googlu, ale tam bych produkty této značky obecně nepořizovala, jen z ověřených zdrojů, nebo přímo z jejich e-shopů či na letištích. 




PINK Glow Paint On Refreshing krémová maska ​​s extraktem z Acai. Acai je super potravina. 

Maska je příjemně krémová, voní - voní skutečně hodně, možná na můj nos až příliš a cítím růži, což já příliš nemusím, ale po nanesení na pleť asi můj nos otupí a maska, nebo její intenzivnější parfemace mě nijak nedráždí a není nepříjemná. 

Maska je jemná, příjemná na pokožce, dá se aplikovat určitě i na delší dobu než je doporučených 20 min, zkoušela jsem ji nechávat působit přes celou noc a i to mi vyhovuje. 

Po smytí je pokožka jemná, hladká a dalo by se říct i vyhlazená a určitě projasněnější. 



Popis samotné masky:

Osvěžující krémová maska s výtažkem z Acai, kterou naneseme na vyčištěnou a navlhčenou pokožku pomocí houbičky a nebo lze i bez ní, mě se to ostatně lépe aplikuje bez a necháme působit dle doporučení 20 min, ale samozřejmě dle potřeby, situace a chuti. 



Maska obsahuje docela prima až praktickou houbičku, kterou lze masku nanést, ale já nanáším klasicky prsty nebo můžete použít svůj způsob, třeba já mám štětec a smývám houbičkou. 



Je to moje první klasická maska - tím klasická myslím, že se nejedná o plátýnkovou a jsem s NÍ SPOKOJENÁ, MILE PŘEKVAPENÁ, až tedy na tu první ránu přes můj nos, ale to je dosti subjektivní pocit, spíš bych řekla, že vůně růží je oblíbená. 

Přijde mi, že za 6 USD je to prima maska, se kterou si užiji dost relaxu a pohody. 

ZA MĚ ANO, MOHU TENTO PRODUKT DOPORUČIT a rozhodně se poohlédnu po nějakých dalších variantách. 



A jaké masky nyní máte Vy v oblibě??

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 

2 komentáře:

  1. Krásny obal a verím, že aj maska je fajn, ale skúsenosť s touto kozmetikou nemám...
    Pekný deň,
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obal byl velice zajímavý, samotná maska také super, pokud budeš mít možnost - objednat, koupit tak vřele doporučuji - primárně vůně, body preje, tělové krémy a pak jejich ikonické spodní prádlo ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...