pátek 28. června 2019

Recenze - tělové peeling - Avon planet spa


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní krátké recenze. Produkty Avon znám velmi dobře, mám léty prověřené a ozkoušené a řadu PLANET SPA mám asi úplně nejraději, to ostatně ví také mé okolí a moje maminka, která mi právě darovala tento tělový peeling spolu s tělovým máslem, na které jsem již psala samostatnou recenzi. 



Tělový peelingy, nebo obecně peelingy používám pravidelně, moc ráda a snažím se je střídat. Tento je SUPER, moc mi vyhovuje, konzistencí, tím co dělá, jak se mi s ním pracuje, ale přeci jen našla jsem drobné dva nedostatky, které mi lehce nevyhovují. 



Peeling je tedy s výtažky a vůní z Mrtvého moře, což je super, ale vůně se tomu ani na hony nepodobá, pro mě je velice, no jak to říct "jiná", zkrátka a dobře mi tento produkt NEVONÍ, ale dá se to naprosto v pohodě zvládnou. 

Peeling má příjemnou gelovitou konzistenci, se kterou se mi dobře pracuje, ale naprosto parádně dělá svoji práci. Krásně mi obrousí pokožku těla, ale zkoušela jsem i menší množství použít na obličej a i tam udělá svoji službu moc dobře. 

Zrníčka - částečky jsou jemné, dobře a tak akorát rychle se rozpouští, trochu mi barvou a texturou připomíná mák, který já nemám vůbec ráda, ale jinak SVOJI PRÁCI UDĚLÁ SKVĚLE. 

Jen moje tělo trochu vysuší. Je potřeba se řádně promastit a použít poté hydratační krém, máslo, nebo to, na co jste zvyklí. 



Cenově se dá také příjemně pořídit v nějaké akce či sadě, troufla bych si říct, že je to katalog od katalogu, ale toto velké balení o objemu 200 ml úplně v pohodě seženete do 150 Kč, což mi na tento produkt přijde naprosto parádní. 



Za sebe MOHU TENTO TĚLOVÝ PEELING DOPORUČIT, mě vyhovuje a překvapil mě velice příjemně a jsem moc ráda, že opět mám tuto skvělou řadu planet spa by Avon. 

A co vy a peelingy? Také je používáte pravidelně? 


Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 



4 komentáře:

  1. Mám rada peelingy, ale Avon ako kozmetika mi nevyhovuje, mám na ňu alergiu...
    Pekná recenzia.
    Príjemný víkend,
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda, ale je tedy v tom případě lepší se této kosmetice vyhnout...určitě jsou na trhu jiné - skvělé peelingy. ☺ děkuji děkuji ♥

      Vymazat
  2. Já mám peelingy ráda, ale s Avon kosmetikou nemám moc zkušeností.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. No já Avon mám vyzkoušený skutečné od útlého věku ☺

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...