úterý 11. června 2019

Shopping Tiger Copenhagen, Lush, Německo


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešních nákupů na přání. Pořizovala jsem dárky milé @luuciiktr, se kterou si píšu na Instagramu. Paní je to velice milá, že si s ní píšu pravidelně a to jí vůbec neznám. :-)


Kamarádovi jsem pořídila na zkoušku dva šampony Alpecin - kupovány v Německa za krásných 10 Euro. 
Plus v naší malé zapadlé drogéii v Košířích jsem k narozeninám pořídila kamarádce Krém Normaderm Vichy a sobě Tonikum na problematickou pleť. Krém Vichy vyšel na krásných 290 ,- Kč a tonikum na neuvěřitelných 99,- Kč


 ❤👍

Lucka chtěla vyzkoušet nějaké produkty značky #Lush, ale prodejny jsou v ČR jen dvě a to v Praze. Tak jsem se nabídla, že jí něco vyberu a pošlu. 




Pořídila jsem jí šampon Big s mořskou solí, který jsem měla sice jen ve vzorečku, ale moc mi vyhovoval a sama jsem si ho vybrala jako dárek k narozeninám. 



Pro sebe, za odevzdané prázdné obaly jsem si vybrala čistící čerstvou pleťovou masku s medem a limetkou. 



Lucce jsem ještě vzala úžasné handmade tuhé mýdlo na váhu, jelikož nemá doma vanu, tak bomba byla nesmysl a pro sebe jsem si konečně pořídila Dentální tabletky, které jsem si už chtěla pořídit několik let. Celý nákup vč. slevy 20% vyšel na 1 400,- Kč. 



Mixitky jsem si oblíbila a jelikož mi již došly, tak jsem si vzala 4 ks a to s třešní a borůvka, bohužel v prodejně OC Nový Smíchov mají dosti omezený sortiment, což si myslím je škoda. Tyčinky nosím v kabelce a hodí se na rychlou svačinku. 



Úplně náhodou jsem u nás Na Kavalírce narazila tyto čokoládičky Milka, která spíše připomínají typickou Fidorku. 



Kolegyně mně požádala, abych jí pořídila v Copehagen Tiger pořídila nějaké dárky, které si vybrala. 

Citrusová limonáda v krásné patentní láhvy, slané brambůrky, Chilli koření, mlýnek na koření, velké balení perníčků ve tvaru srdíčka, praktické, ale moc pěkné náplasti v krásné designové krabičce a plastový kelímek na pití. Celý nákup mně vyšel na 500,- Kč. 



Jsem mezi mými kamarády vedena pod statusem NÁKUPČÍ, seženu, objednám, dojedu....😃

A co jste si pořídili Vy za poslední dobu?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.A.

4 komentáře:

  1. Pekné nákupy, asi by som si aj ja vybrala :-) Rada k vám vždy nakuknem...
    Pekný deň!
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji děkuji, to je milé, ale nyní blog dost zanedbávám....

      Vymazat
  2. Lush miluji a ještě ho teď mám hned na Andělu :-) Synovi kupuji pravidelně tělový krém Charity Pot, pro sebe sprchové pěny... a mýdla, šampóny... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to skvělý bussines, to se musí nechat, né vše mi vyhovuje, ale masky, balistiky, pěny a mýdla stojí za investici a už jen návštěva kamenného obchodu stojí za to ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...