středa 12. června 2019

MAC STUDIO FIX FLUID - SPF 15


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní takové malé mojí recenze make-upu značky MAC. Kosmetickou značku Mac mám ráda, nejraději mám asi jejich úžasné, výrazné a dlouhotrvající rtěnky, pak tvářenky a rozjasňovače, ale na jejich make-upech mě vždy odrazovala ta velikost, tak obří balení snad nikdo nikdy nemůže vypotřebovat.....ale tento make-up STUDIO FIX FLUID SPF 15 jsem pořídila jak jinak než na mém oblíbeném Vinted.cz a to na základě předchozí velice milé komunikace, doporučení, recenzí a ozkoušení produktu v kamenném obchodě. 

Make-up milé slečně z Vinted nesedl odstínem, použila ho pouze 1x a nechala mi ho vč. poštovného za krásných 600 Kč - cena make-upu běžně k dostání je 990 Kč .... plus mínus nějaká ta akcička či slevička. 



Jak jsem již zmiňovala, make-up jsem si ozkoušela v kamenné prodejně a prokonzultovala odstín s milou slečnou prodavačkou u nás v OC Nový Smíchov. Mám tedy odstín NW 10 MAC STUDIO FIX FLUID SPF 10. 


Překvapilo mě, jak make-up je světlý, hodně krycí, ale dá se nádherně rozetřít, zapracovat do pleti a rozblendit. Nanesu menší množství na hřbet ruky, poté prsteníčkem udělám tečky na obličeji a navlhčenou houbičkou kterou mám jen v originále (od Janičky - mé kamarádky z Brna) nanesu - zapracuji do ztracena na pleť. 



K mému úžasu make-up přes svou vysokou schopnost krytí, hutnost a světlost krásně splyne s mojí pletí, zamaskuje a zakryje nedokonalosti, menší pupínky, kruhy, nevysušuje, nelesknu se po něm.....prostě musím konstatovat, že na pleti se tváří neviditelně a přirozeně. Dobře se mi nosí, ale tento odstín bude asi vhodný spíš na období, kdy jsem nejsvětlejší, čili kdy nepřijde má pleť do styku se sluníčkem. Na léto bude na mě příliš světlý. 





Moje první zkušenost s make-upem a hned takto povedená, jsem mile překvapená, potěšená a moc ráda se s Vámi tady o to dělím. 👍😉


A jaké produkty od značky Mac máte rádi Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.



4 komentáře:

  1. Gratuluji k perfektní "kaufu" :-) Také ráda nakupuji z druhé ruky, mám pak ještě navíc radost, že jsem ušetřila :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já sama za sebe Vinted doporučuji všemi deseti...opravdu jsem nadšená a díky. Zítra se stavím vrátit knihu ☺♥

      Vymazat
  2. Tak to jsi dobře koupila. Od této značky jsem ještě nic neměla. Možná časem taky něco vyzkouším. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rtěnky, rozjasňovač nebo tvářenky doporučuji....děkuji za odkaz. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...