úterý 9. července 2019

Cucumber Herbal Alcohol-Free Toner


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní kratičké recenze. Značku Kiehls jsem si velice oblíbila, toto je moje již druhé tonikum a záměrně jsem si toto okurkové nechala na léto a teplé letní dny. Pořizovala jsem před časem od jedné milé mladé slečny z Vinted za opravdu směšnou cenu. Moje maličkaté balení o objemu 40ml vyšlo něco okolo 100 Kč. Ano balení je to maličkaté, spíš takové cestovní nebo vhodné do letadla, ale na vyzkoušení mi to přijde ideální. Brala jsem v zimně celkem tři produkty ve stejných velikostí a byla jsem moc spokojená. ☺♥


Popis samotného produktu z oficiálních stránek:

Cucumber Herbal Alcohol-Free Toner

Toner na bázi extraktu z okurky bez alkoholu.

Tonikum Cucumber Herbal Alcohol-Free Toner je ideální pro suchou a citlivou pokožku. Jeho šetrné složení s výtažky z okurky a bylin zajišťuje jemnost, zklidnění
a vybalancování pleti.

Složení:


Allantoin

Allantoin se získává z kořenu kostivalu, v péči o pleť se užívá pro své antibakteriální a protizánětlivé účinky.

Výtažek z okurky

Blahodárné vlastnosti výtažku z okurky pro pleť jsou známé už řadu tisíciletí. Ochlazuje a osvěžuje pleť a pomáhá při udržování optimální rovnováhy hydratace.

Vitamín E

Vitamín E se přirozeně vyskytuje v listech rostlin a v pokožce. Neutralizuje škodlivé volné radikály a působí zklidňujícím a hydratačním efektem.



250ml balení vyjde na 590 Kč a velké balení o objemu 500ml

 vyjde na 880 Kč. 


Tonikum je jemné, příjemné, na pleti chladí, zvláště když ho dáte do lednice, tak může dobře posloužit jako obklad na menší nebo mírnější otoky v oblasti obličeje nebo i pod očima. 

Na čištění - podotýkám na čištění nebo dočištění odlíčené pleti, nikoliv na odlíčení, na to tonikum není určeno, ikdyž by to asi zvládlo, ale nezkoušela jsem to, protože se držím zásad a svých zvyklostí, že každý produkt je určený na své upotřebení. ☺☻

Na příjemnou tonizaci, zjemnění pokožku a příjemné osvěžení je produkt moc prima. Je to vlastně pro mě takový krok navíc, ale ráda ho své pleti dopřeji. 




Tonikum - samotná tekutina je skutečně zelená, nebo spíš zelenkavá a příjemně, tak lehce je cítit po okurce, ale není to taková ta vůně, kterou máte při krájení okurky do salátu, je to prostě trochu chemická vůně, alespoň já to tak cítím, ale nezlobím se proto na tento PRIMA PRODUKT. 



Tento produkt = toto tonikum je za mě MOC PRIMA A VYHOVUJEME MI, ale za plnou cenu bych si asi velké balení jen tak nepořídila, nebo alespoň to nemám momentálně v plánu. Krémy, séra nebo oleje je jiná věc, do tech poslední dobou opravdu neváhám investovat. 

Za mě ano, za mě je to prima produkt, který mě osobně vyhovuje, jsem ráda, že ho mám, zvláště pak za tak příznivou a výhodnou cenu. 



A jaký produkt na osvěžení či tonizaci své pleti nyní používáte Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...