čtvrtek 11. července 2019

Recenze - BADgal BANG - mascara


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze ŘASENKY BENEFIT BADgal BANG, kterou jsem si pořídila na Vinted (originální, zabalené a neotevřené balení). 

Tato řasenka před nějakou již delší dobou byla uvedena na trh a proletěla celou blogosférou a já jsem zrovna v tu dobu měla zásobu řasenek poměrně slušnou a proto jsem se k ní dostala až nyní. 

Já vždy používám jednu řasenku, to znamená, že mám jednu otevřenou a až jí dopotřebuji, tak sáhnu po nové, další - ovšem nepočítám tu řasenku, která je spíše taková vyřazená, kterou mám ve své kosmetické taštičce buď to v práci nebo u sebe v kabelce. 
Nové řasenky, krémy apod. uchovávám neotevřené a dobře zabalené v chladničce. 



Toto balení velké = plné, obsahuje 8,5g produktu, který se prodává za 830 Kč, já ho ovšem sehnala na Vinted začátkem roku cca za 450 Kč, což je naprosto krásná cena. 



Popis řasenky:

36 hodinová extra objemová řasenka BADgal Bang! od značky Benefit Cosmetics vytvoří řasy jako z jiného světa aniž by je zatěžovala, aniž by se drolila nebo obtiskávala.

Vysoce inovativní receptura & kartáček společně vytvoří extra objem a řasy natočí. Obsahuje aero-částice využívané ve vesmírných technologiích. Receptura této řasenky odolává zemské tíži a tak vytvoří extrémní objem bez zatížení řas.
Kartáček s názvem Big Slimpact pohodlně pokryje každou řasu. Navržen tak, aby snadno dosáhl od kořínků ke konečkům a do každého koutku. 

BADgal Bang! Řasenka pro delší, objemnější a zlobivější řasy!

-Dlouhodržící, nedrolící se a bez žmolků.
-Intenzivní černá
-Snadné vrstvení pro větší a větší dojem!
-Obsahuje provitamin B5, známá výživa pro posilnění řas.





Musím přiznat, že mě kartáček vlastně tak trochu překvapil, jednak mi přišel příliš úzký a na druhou stranu poměrně dlouhý. Nicméně hned na první použití s řasenkou krásně kreslilo - líčilo, barva se nanášela rovnoměrně, neobtiskávala se a co jsem extra ocenila je to, že nebyla příliš mokrá, ani příliš tuhá, prosto byla tak akorát, ihned k použití. 

Řasenka se mi i dobře a snadno odličuje, nedělá mi žádné a nevzhledné šmouhy a nedráždí v očích. 



Mé řasy hlavně prodlouží, zahustí a krásně je zvedne. Barva je krásně černá, jednotlivou řasu krásně oddělí a také je díky úzkému kartáčku skvělá a praktická na spodní řasy, kam se hůře dostávám. 

Musím říct, že i přes prvotní obavy z kartáčku mě řasenka BAVÍ, LÍBÍ SE MI A DĚLÁ MI PĚKNÉ ŘASY A JSEM S NÍ CELKOVĚ MOC SPOKOJENÁ. 

Za mě ANO, mohu Vám tuto řasenku doporučit, je to v řadě již druhá nebo třetí maskara značky Benefit, která mi krásně sedí a vyhovuje. 


Znáte tuto řasenku? Zkoušeli jste? 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...