neděle 7. července 2019

Obnovující maska - Yves Rocher


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní recenze - OBNOVUJÍCÍ MASKY OD YVES ROCHER, kterou jsem si pořizovala někdy v zimě v nějaké akci a v té době to byla novinka, ale než jsem se k ní dostala na testování a samotné užívání uplynulo spousty času. 



Popis produktu z oficiálních stránek:

Obnovující maska z nové řady Multimasking

Příval energie pro vaši pleť
Hydratujte a revitalizujte svou pleť do hloubky v jediném kroku. Objevte účinky agáve a užijte si nekonečnou svěžest!
Naneste potřebné množství na konečky prstů a jemně rozmasírujte po celém obličeji nebo ve vybraných částech obličeje. Nechte působit 5 - 10 minut a poté zbytky masky důkladně opláchněte vlažnou vodou nebo vatovým tamponkem.
 30ml balení vyšlo na krásných 100 Kč. 

Značku Yves Rocher mám ráda a většina produktů mi vyhovuje, vracím se k ní pravidelně, ale přiznám se, že od zimy jsem si nic nového od nich nepořídila, toto je snad poslední produkt, který od nich doma mám. Nevadí, pravidelně chodí jejich měsíční slevová akce, mívají často prima limitované a tématické kolekce. 



Maska je to taková běžná, nenadchne a ani neurazí, to bych řekla, že jí doslova vystihuje. Nic mojí pokožce nepřinese, žádnou přidanou hodnotu nepociťuji, ale už jen pro ten pocit, že jsem použila masku a něco pro svou pokožku udělala je příjemný. 

Musím přiznat, že je to pro mě trochu menší zklamání, maska s mojí pletí prostě nic nedělá, ale není ani nepříjemná, nedráždí, neštípe, dá se snadno nanést, není extra parfemovaná, je přitom jemná - taková napůl gelová - krémová, ale vstřebá se a nic neudělá, alespoň né s mojí pletí. 

Třeba mám jen nějaký vadný kus, ale i dle recenzí mi přijde, že tento produkt není příliš vydaření a oblíbený. 

Rozhodně znám lepší produkty této prima kosmetické značky. 



A jaký produkt Vám v poslední době přišel takový "NICMOC"?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 

2 komentáře:

  1. I já mám od nich jednu pleťovou masku, která nic nedělá. Je to škoda, protože jinak mám tuto kosmetiku ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna jsem tuto masku měla na obličeji a nic, ale dopotřebuju ji, nebudu jí vyhazovat, jen prostě umí lepší produkty, ale může to být i mými potřebami. :-)

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...