sobota 6. července 2019

Recenze - #Lush R&B VLASOVÝ KRÉM


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní krátké recenze na PRODUKT R&B značky Lush. Jedná se tedy o vlasový krém, který je primárně pro bezoplachové použití a dodává vláhu, jemnost a výživu vlasům, proto jsem si také tento produkt na základě doporučení a mnoha přesvědčivých recenzí na začátku roku pořídila. Pořizovala jsem si ho v kamenné prodejně v Palladiu za neuvěřitelných 995 Kč - 225 g. Jedná se tedy o velké balení - o velký kelímek, ještě tuším, že mají menší. Cena mě dosti zarazila, ale i přes to jsem si produkt vzala. 



Mě obecně bezoplachová péče na vlasy nevyhovuje a nesedí mi, ale dala jsem na doporučení a zmíněné recenze a prostě jsem si říkala, že potřebuji vlasy vyživit a chci jim dodat nějakou tu péči. Navíc jsem si říkala, že na léto to bude nejen potřeba, ale dokonce nezbytnost. Dle návodu jsem postupovala a nakonec jsem si našla způsob, který mi vyhovuje. 



Samotný produkt je neskutečně příjemný, krásně krémový, jemný a skutečně nádherně až tak zvláštně voní a mé vlasy po něm voní celé hodiny a bez umytí by voněly i celé dny, což se mi zatím s jiným vlasovým produktem zatím opravdu nestalo. 

Ale, je tady to ale, které jsem ostatně tak trochu očekávala. Když produkt nanesu na vlhké či suché vlasy - opravdu v malém množství a jen do délek a nechám buď to samovolně uschnout nebo vysuším, tak je mám neskutečně vizuálně mastné a nevzhledné, pro mě prostě nehezké, neupravené a vypadají jako nemyté, což opravdu od produktu na vlasy nechci. 



Takže jsem se nedala, nepolevila jsem a zkoušela jsem a našla jsem si způsob, který mě osobně vyhovuje i přes veškerá doporučení, ale jinak bych tento produkt prostě nebyla ochotna a ani schopna používat. Prostě ho používám běžně jako kondicioner nebo masku na vlasy a buď to vlasy vysuším nebo nechám samovolně proschnout. Krásně vlasy zvlní, tak přirozeně a jemně, že to dodá mým vlasům, které si poslední dobou dělají naprosto co chtějí příjemný a romantický vzhled. 



I přes prvotní komplikace jsem s produktem SPOKOJENÁ, ale když vezmu v potaz cenu, množství, výkon apod, tak vím, že bych si tento produkt ZNOVU JIŽ NEPOŘÍDILA, rozhodně né v blízké době. Ale jsem ráda, že jsem ho vyzkoušela a mohu si tzv. odškrtnout tuto položku ze svého seznamu. ☺



No a co Vy a vlasové produkty značky Lush? Jaké máte s nimi zkušenosti?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 

2 komentáře:

  1. Ahoj Eri, já myslím, že tento produkt je pro tvoje vlasy až moc mastný a výživný. Je vhodnější spíš na dlouhé kudrnaté a hodně vysušené/poničené vlasy. Ale je super, že sis nakonec našla způsob, který ti sedí :-)
    Cena je vysoká, ale to je prostě Lush :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, prostě jsem chtěla něco super a mě to prostě nesedlo, ale rozhodně to není důvod, proč bych značku nebo samotný produkt hanila :-), jsem se unáhlila

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...