středa 17. července 2019

#Recenze - Alverde - mycí gel s mořskými řasy


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze. Značku Alverde příliš neznám a nejsem nějakou velkou fanynkou přírodní kosmetiky, ale nic proti ní nemám, jen mi nějak extra neláká. 

Na svůj obličej, pro takové to rychlé, ranní čištění mám nejraději gely, pěny či mýdla. 

Tento čistící - mycí gel splňuje vše, co já potřebuji a co od gelu očekávám, navíc přidaná hodnota je jeho dostupnost a cena. 



Gel je to čiří, jemně, svěže a tak lehce voní. Tato varianta je určena pro normální až smíšenou pleť, čehož jsem si všimla až doma, ale nešla jsem produkt vyměnit. Na moji pokožku by byl určitě vhodnější produkt pro sušší až stárnoucí pleť, ale zas takový problém to není, jak se ukázalo a ani jsem se toho nebála. 



Produkt je tedy gelový, určený pro čištění mokré, čili s vodou. Obsahuje komplex z hnědých a zelených řas a nějaké stopové prvky. Nevím, nemohu asi příliš soudit, ale kosmetiku s řasami jsem jednou měla a byla spíš hloubkově čistící a úplně v jiné cenové relaci. 

Každopádně gelem se myji každé ráno a pokud nejsem nalíčená nebo se potřebuji jen tak opláchnout a smýt krém tak ho použiji. Produkt je na pleti příjemný, nedráždí mě, nevysušuje, neštípe - ale oblasti očí bych se primárně vyhnula - a to celkově platí u všech gelů a čistících produktů. 



Gel příjemně smyje, osvěží, nezanechá pokožku nijak podrážděnou a myslím si, nebo mám ozkoušené s lehkým minerálním - pudrovým make-upem, že v nejhorší variantě si poradí i s ním a smyje i  toto drobné líčení. Pro moje potřeby je to dobrý produkt a na léto je velice příjemný a lehký. 



A jak ráno čistíte svoji pleť Vy? Jaké jsou Vaše zvyky a oblíbené produkty?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...