pondělí 1. července 2019

Recenze - Dior Addict - tělový krém


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní krátké recenze. Tento produkt - respektive TĚLOVÝ KRÉM DIOR ADDICT jsem dostala k Vánocům dárkem od mé kamarádky letušky, ale přišla řada na něj až nyní a musím přiznat, že mě velice překvapil. Jednak svou intenzivní, krásnou, výraznou a dlouhodržící vůní, ale také konzistencí. Dior znám, tuto vůni také, měla jsem kdysi parfémek v menším balení, ale když sahám do paměti, tak jsem snad nikdy Dior pečující kosmetiku na tělo neměla, pokud nepočítám nějaké vzorečky. 



Dior Addict Moisturizing Body Milk.

Cena se pohybuje dle googlu od 1 100 Kč do cca 1 700 Kč. 

Popis:
Dior Addict hydratační tělové mléko je krémové a příjemné na dotek, obohacené o výtažek z květu jasmínu. Jeho jemná textura hydratuje pokožku, zanechává ji hedvábně jemnou a něžně provoněnou s neodolatelnými dřevitými a pižmovými nótami.

Složení:

Hlava

Absolutní esence pomerančového květu

Srdce

Absolutní esence jasmínu arabského

Základ

Bourbonská vanilka
:

Tak toto by popis samotného produktu. Lahvička má typický styl a design Dioru, je krásná, ale otevírání a samotné dávkování mi přijde za tu cenu poměrně dost nepraktické a až laciné, protože bez pumpičky Vám produkt vyteče a dostaví se tak plýtvání, což rozhodně není pro mě žádoucí. 

Samotný produkt neskutečně nádherně voní, jako zmiňovaný parfémek, který jsem kdysi měla, jak už jsem ostatně psala. Vůně je intenzivní, ale díky jemné a středně hutné konzistenci a textuře samotného tělového mléka se vůně rozprostře či rozloží po těle rovnoměrně a je cítit alespoň z mé pokožky krásně celý den. 

Samotná hydratace není nijak extra výživná, jedná se spíš o středně hydratační až lehčí krémík, ale na letní období mi určitě dobře postačí a zatím se mi moc osvědčil a vyhovuje mi. Dokonce bych si troufla tvrdit či poradit, že krém se dá použít např. na večerní akci, kdy chcete intenzivněji provonět Vaše tělo, rozhodně to není krém - nebo tělová péče pro denní běžné užití, alespoň tak k tomu přistupuji já. 

Za mě je to super produkt, jsem moc ráda, že jsem měla - nebo že mám možnost Dior produkt z řady pečující kosmetiky možnost vyzkoušet, protože sama bych si asi tělový krém v této cenové hladině nepořídila. 

Určitě je to dobrý dárek, dobrá volba pro milovníky Dior vůní. 



A jaké zkušenosti máte se značkou Dior Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 



Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...