pátek 19. července 2019

#ShoppingTime No. 13



AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešních NÁKUPŮ = #SHOPPING NO. 13 v pořadí pro rok 2019. 



Opět to budou spíše praktické, potřebné a běžné věci, které jsem si za poslední dobu pořídila. 


Za tento post mě asi odsoudíte nebo si pomyslíte, že jsem naprostý cvok, ale co, snad každý z nás toaletní papír používá, tak co. Navíc tato letní limitka je opravdu povedená a tématicky laděná .. no posuďte sami. Moře, pláž, lodičky...☺♥


Poslední dobou nejčastěji nakupuji v Penny Marketu a nebo v Lidlu, můj muž zase chodí do Tesca - každý podle svých možností a preferencí. 

Zmrzliny u mě vedou snad v jakémkoliv počasí, ale v létě obzvláště, zelenina ze které si připravuji saláty a aby to nebylo příliš zdravé, tak dochutím trochou majonézy, tu já moc ráda. 



Ve spodní části fotky je nálož německých produktů, které mi pravidelně voní rodiče...mléčné výrobky, převážně pak sýry a sladkosti. 


Další limitka DMka, tentokrát jsem si vzala zcela klasické produkty, tedy alespoň pro mě a to tělovou emulzi a sprchový gel, jak jinak než oboje s vůní kokosu. Musím přiznat, že obaly jsou snad rok od roku povedenější a zajímavější, dokonce sprchový gel má svůj vlastní #typisch_dm.


Zjistila jsem, tak začnu, že u nás v Řepích otevřeli novou prodejnu Lidl, což je dá se tak říct nejbližší prodejna Lidl v dojezdové vzdálenosti přímo z domova, kam mi jede hned několik tramvají. 

Vypravila jsem se tam v sobotu po obědě, cestou jsem si četla, potkala jsem paní, která byla podobná manželově milované a bohužel již zesnulé babičce. 



Kromě klasického nákupu tj. potraviny jsem si pořídila i tyto dentální párátka s mátovou příchutí, kterých jsem si nikdy před tím nevšimla, že v sortimentu mají. 

Pak jsem si vzala nějaké nanuky, mléčné produkty v akci a vína, jako dárek - pak Petit Chablis, což je znamenité bílé suché víno z Francie. 



Spodní prádlo na takové to "domácí" nošení. Jelikož jsem byla brzy v OC Nový Smíchov a kromě Tesca nebylo nic jiného otevřeno podívala jsem se po basic bavlněných kalhotkách tam a v dámské sekci F&F mě žádné nezaujaly to jednak, ale měly jen obří velikosti, tak jsem zašla do dívčího oddělení a zkusila si vzít tu největší velikost - jako, že na zkoušku. 


Vzala jsem si dvě balení po 5ti kusech celkem za 400 Kč, což mi přijde naprosto super, velikostně jsou mi naprosto skvěle, jsou 100 % bavlnění s příměsí elastenu, příjemné, jemné, nepouští při praní a odhalila jsem jejich marketingový trik ..... jakmile je něco dětského i ve stejné velikosti, jen se to jinak označí je to mnohem levnější. 

Prádlo na doma nebo na spaní mi naprosto vyhovují běžné a basic kousky. Jsem hrozně krkavá a prádlo Calvin Klain nebo Victorias Secret mi na domácí nošení přijde opravdu škoda. Máte to také tak? 😉


V Lidlu jsem objevila nějaké nové sladkosti, alespoň tedy pro mě a jsou levné, hodně sladké, což mi vyhovuje a dobré, ale nezdravé....no já ale poslední dobou na sladkém prostě ujíždím....


Pak dárek k narozeninám, jedno italské Prosecco a pak rakouské kabinetní víno, které prý potěšilo svým výběrem. 


Za 5 ks prázdných obalů = 1 čerstvá pleťová maska, aneb Lush to umí. 


Lush kamenný obchod je jen v Praze a já nejčastěji chodím k nám na Smíchov, kde mi milá slečna donesla přímo z lednice hydratační cukrovou masku. 



Lidl měl REtro týdny, kde byl v nabídce tradiční opalovací olej Nubian a další výrobky z let minulých, zajímavé. Já jsem si vzala jen linecké koláčky, pak zrající sýry, sušenky, vlhčené ubrousky do kabelky a také jsem si vyzvedla nové léky = antidepresiva, které by měly být lepší a bez vedlejších účinků, ale také se na ně doplácí...njn. 



Tak to jsou takové moje běžné, ničím výjimečné nákupy. Nuda, co říkáte?

A co jste si za poslední dobu pořídili Vy?



Přeji Vám krásný a pohodový den a i víkend. 

papa Vaše E. A.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...