pondělí 12. srpna 2019

#Recenze - Cien micelární voda pro citlivou pokožku


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze. Poslední dobou jsem se díky dostupnosti nové prodejny Lidl u nás nedaleko v Řepích dostala k jejich kosmetice Cien. Tuto MICELÁRNÍ VODU  PRO CITLIVOU POKOŽKU jsem si vzala spíše se zájmem a i s tím, že mi zatím jejich kosmetika vyhovovala. 



Tato micelární voda je určena na suchou až citlivou pokožku, což já suchou mám. Obsahuje bambusovou vodu, což mě zaujalo. Dle předpokladu neobsahuje alkohol. Dále je vhodná na čištění, tonizaci pleti a také odlíčení make-upu a je šetrná k oblasti očí. 

Samotný popis produktu je naprosto dostačující, dalo by se i říci standardní, jen mě zarazila informace, že se micelární voda nemusí smývat vodou, což všichni doporučují a z vlastní zkušenosti vždy smývám nebo spíše oplachuji. 



Micelární voda má klasické, ale velice praktické balení. Parfemace je téměř žádná, ale přitom jemná a příjemná. Nedráždí pokožku, dobře vyčistí, osvěží a skutečně si poradí s odlíčením make-upu, což je další pozitivum. 

Zkoušela jsem doodlíčit zbytek řasenky - nejednalo se o voděodolnou řasenku a s ní si poradí také velice dobře, šetrně, bez dlouhého procesu líčidla smyje, odlíčí a není potřeba nějak extra "drhnout" a tím natahovat pokožku. 



Extra praktické je dávkování, stačí přiložit odličovací tamponek, tlakem dolů natáhnout tekutinu a dále běžně pokračovat v odličování. 

Jen mě zprvu překvapilo, že na pokožce cítím jako by mýdlovou složku, pokožku jsem měla takovou lehce lepkavou a když jsem se na to zaměřila, tak jsem zjistila, že se skutečně tvoří drobné bublinky. Nijak to na kvalitě a účinnosti produktu neubírá, jen to ve mě umocňuje nutkavou potřebu micelární vodu opláchnout. 


Jak vidíte sami, tak s řasenkou - tedy jejími zbytky si poradí naprosto skvěle. Vyhovuje mi pro ranní čištění, nebo odlíčení jako takové či jen drobné doodlíčení. Jen za sebe doporučuji standardní postup - opláchnout obličej vodou, poté nanést další péči. 

Micelární voda s obsahem 200 ml mě vyšla na krásných 50 - 60 Kč. 

Ještě jsem v nabídce zahlédla variantu s modrým označením a čistící mléko, nad kterým uvažuji, že si ho pořídím na zimní období. 

Můj závěr je takový, že jsem s tímto produktem SPOKOJENÁ, MILE PŘEKVAPENÁ, jen bych doporučila změnit informaci o oplachování vodou.




No a jaké produkty této značky Cien máte ozkoušené Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.

2 komentáře:

  1. Líbí se mi ten dávkovač a taky bych ji oplachovala. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ty dávkovače jsou super, praktické a musím přiznat, že snad u Cien odlakovače jsem ho měla poprvé a pak Bioderma...., ale kdo byl dřív to netuším ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...