středa 14. srpna 2019

#Recenze - Sephora Macadamia hand mask


AHOJ,AHOJ,

Přeji Vám krásný a ničím nerušený den a moc Vás rovněž vítám u této recenze u tohoto krátkého článku. 

Já nejsem nijak zvlášť velkou fanynkou textilních nebo-li plátýnkových pleťových masek, ale co mě skutečně oslovilo moc bavilo byla Sephora foot mask. Díky této dobré zkušenosti jsem si pořídila další Sephora textilní masky, ale záměrně jsem se zaměřila na ruce a ještě mě docela láká taková ta malá, černá maska na nos, ale o tom někdy příště. ☺♥



Sephora mě svou foot maskou tak nalákala a přesvědčila, že jsem si na e-shopu v klidu prohlédla jejich celou nabídku a do kamenné prodejny šla na jistotu. 

Chtěla jsem masku na ruce, něco jako parafínový zábal, který si pravidelně v lázních dopřává moje maminka a moc si ho chválí. 

Ve stojanu jsem si tedy vybrala SEPHORA MASKU NA RUCE S MACADAMIOVÝM OLEJEM, která zaručuje a slibuje důkladnou hydrataci, vyživení a znatelné zjemnění Vaší pokožky rukou. 

Pro jistotu jsem si vzala hned 2 ks této masky. 

Na výběr jsou ještě další varianty, ale doporučuji se buď to předem podívat na jejich e-shop a nebo se poradit přímo v prodejně. ☺

Já jsem masku - masky kupovala za plnou cenu tj. 125 Kč za kus, ale dost často mívá Sephora různé akce a maska se dá sehnat třeba i za poloviční cenu. ☺




Aplikace a manipulace je stejná, jako u masky na chodidla, takže jsem hned věděla. Ale i bez předchozí zkušenosti se člověk dobře zorientuje díky názorným obrázkům i bez znalosti cizího jazyka, protože popis produktu je pouze v Aj nebo ve Fr. 



Co mě hned po vyndání masky - rukaviček mile překvapilo byl samotný potisk - jsou na nich vyobrazeny macadamiové ořechy a ta autentická vůně Vás doslova "praští" do nosu a to jen v té nejpříjemnější podobě. 



Rukavičky si nasadíte, upevníte, necháte působit, můžete při to relaxovat, číst si, sledovat nějaké pěkné video....každý podle své libosti, já upravovala fotky a taky to šlo. ☺♥

Co o masce říká Sephora:

15timinutová zábavná péče o vaše ruce! Pár jednorázových rukavic napuštěných maskou na ruce, která nestéká. Můžete tak pečovat o své ruce i během jiné činnosti. Maska je určena k jednorázovému použití. 



Připravte se na to, že máte ruce prostě v igelitovém obalu a trochu se Vám zapaří a příjemné teplé klima přispívá k ještě lepšímu vstřebávání oleje a výživných látek do pokožky rukou. 

ZA MĚ PROSTĚ SUPER. 

Dostavil se mi stejný pocit úlevy, jako při prvním vyzkoušení foot masky. Ruce po sundání rukaviček byly lehce olepené od zbylého oleje, který jsem krásně a bez problému vmasírovala do pokožky. Cítila jsem takovou úlevu, lehkost v rukou a dokonalou jemnost pokožky. Příjemný pocit mi vydržel poměrně dlouho, řekla bych cca do večera, čili dalo by se říci tak 10 h určitě. 

Ruce mi prostě přišly takové odlehčené, jako po peelingu, a přitom krásně vyživené, pokožka na pohled a hlavně na dotek krásně jemná a voňavá. 

NO MUSÍM ŘÍCT, ŽE TYTO MAKY MĚ HODNĚ BAVÍ a rozhodně v testování budu pokračovat. ☺♥



Jen doufám, že druhá maska, kterou jsem darovala udělala také takovou radost, jako mě tato. 

Takže přeji krásný a pohodový den a "maskování zdar" ♥♥♥

papa Vaše E. A. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...