pátek 23. srpna 2019

#Recenze Cien nature - Pleťový mandlový krém


AHOJ,AHOJ,

Přeji krásný páteční den a moc Vás vítám u dnešní recenze u dnešního článku. Vzhledem k tomu, že jsem od března tohoto roku začala pravidelně nakupovat v Lidlu, tak jsem se podívala - zaměřila i na jejich kosmetiku řady Cien. Tuto mandlovou řadu Cien nature jsem já zaznamenala v červenci tohoto roku. 


Řada pro citlivou a suchou pokožku s mandlovým olejem nabízí PLEŤOVÝ KRÉM, ČISTÍCÍ PĚNU, KRÉM NA RUCE, OČNÍ KRÉM A TĚLOVÝ OLEJ. 
Vše je za skvělou cenu a musím říct že zatím všechny kosmetické produkty řady Cien, co jsem vyzkoušela mi skutečně vyhovovaly a krásně mi seděly. Tento produkt není tedy překvapivě výjimkou. ☺♥



Tento pleťový krém je určen pro citlivou a suchou pokožku, což je můj případ a hutnější, výživnější krémy na svou pokožku potřebuji. 
Krém obsahuje Bio mandlový olej, dále je obohacen o Bio Aloe Vera, Bio jojobový olej, bambucké máslo a vitamin E.




 Krém má klasické balení v tubičce což já příliš nemusím, přijde mi mnohem praktičtější obyčejný kelímek, ze kterého dostanu všechen produkt velice snadno a rychle. ☺ 

Balení je ale pěkné, tubička obsahuje 50 ml produktu, cena se pohybuje kolo 50-65 Kč což je naprosto parádní. 
Samotný krém má hutnější konzistenci,  dalo by se říci, že je takový těžší, ale když ho nanesete na pleť tak si příjemně sedne, vpije se do pleti a udělá mi ji sametově jemnou, hebkou a vláčnou. 

Vyhovuje mi jak pod make-up tak i jako klasická denní a noční péče. 

Jen jsem si musela trochu zvyknout na takový ten "poločas", kdy krém pracuje a vstřebává se do pokožky, na to jsem u jiných přípravků nebyla zvyklá. 

Krém mi něčím nostalgicky připomíná krémy, které kdysi dávno používala moje maminka, nevím jestli svou parfemací a nebo spíš tou hutnější a méně poddajnou konzistencí. 


Tento krém, pro moji suchou pleť je to MOC PRIMA, PLNĚ MI VYHOVUJE. 
Dělá co má, nedráždí pokožku, vyživí ji, zvláční a zanechá krásně jemnou. Prostě je ideální na takovou běžnou péči, pokud nechcete vyhlazovat či projasňovat, nebo řešit začínající vrásky. 
JÁ TENTO PRODUKT MOHU VŘELE DOPORUČIT. 

Jen takové mé osobní doporučení: tento krém pro mastnou pleť není příliš vhodný, mohl by zbytečně ucpávat póry.



Takže za mě jedno velké a milé překvapení, značka Cien se mi zamlouvá čím dál tím více. 

A jaké privátky máte nyní v oblibě Vy?
Také Vám vyhovují produkty značky Cien?


Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.




2 komentáře:

  1. Já v Lidlu zase ráda kupuju jejich oblečení. Někdy tam mají super kousky za skvělou cenu. Jejich kosmetika mě moc neláká, i když vůbec nevím proč.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tomu naprosto rozumím, každý to má prosně "nějak" a po svém, jak to cítí. Oblečení já neznám, ale kolega obléká sebe a celou svou krásnou a početnou rodinu ☺ ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...