sobota 31. srpna 2019

#Recenze - Skvělí prázdninoví pomocníci


AHOJ,AHOJ,

přeji Vám krásnou sobotu, krásný víkend a užijte si poslední srpnový den. ☺♥
Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní takové dvojité recenze mých oblíbených produktů pro toto léto, které byly, nebo ještě stále jsou k dostání v drogérii DM. ☺♥

Sprchové gely Balea prostě umí, krásně voní, dobře pění, myjou a mají naprosto parádní a zábavné obaly. Krémíky v kovovém retro obalu si kupuji také pravidelně, jsou praktické svou maličkou velikostí a hodí se na ruce nebo i na tělo, když zrovna není nic jiného po ruce. ☺




Toto léto jsem zaznamenala dva tyto univerzální krémy a já jsem vybírala hlavně očima a také podle slibované vůně. 
Krémík je praktický, dobře hydratuje, hlavně tedy jako krém na ruce, který je svojí velikostí stále po ruce a nebo se dá dobře použít i jako tělový krém s sebou ho přibalit na krátký víkendový výlet. 

Příjemná konzistence, maličko hutnější, ale to mě osobně vyhovuje, pěkně voní po ovoci - sice přímo meloun a pomeranč jsem nepoznala, ale vůně je to příjemná a nijak vtíravá. Hodí se opravdu na široké - univerzální použití, což je velké plus. 


Krém v naprosto krásném retro obalu obsahuje 30 ml produktu a je uvedeno, že je vyroben v Německu - cena se pohybuje okolo 25 - 30 Kč. 



Sprchový gel s vůní kokosu a ananasu je naprosto parádní. Vůně mě opravdu mile překvapila, až jsem trochu zalitovala, že jsem ho začala používat až koncem léta, že jsem si ho mohla užít trochu více. Neměla by to být limitovaná edice, alespoň to není uvedeno na obalu, jen mě tam překvapil #typisch_dm, což jsem si zatím u jiného produktu značky Balea nevšimla, ale je pravda, že tolik obaly neštuduji. Na obalu je uvedeno vyrobeno ve Švýcarsku, což je pro mě také takové malé nóvum ♥. 



Kombinace vůní kokosu a ananasu je pro mě velice lákavá, příjemná a oblíbená, obě vůně a oba druhy ovoce mám moc ráda a pro léto mi přijdou přímo typické. 
Příjemná a přitom nevtíravá vůně mě přiměla k myšlence, jestli to není trochu jiný druh produktu, respektive, jestli není určen pro tzv. "západní" trh Evropy, když je uveden popisek - vyrobeno ve Švýcarsku. No ať je to jak je, nebudu dále nad tím špekulírovat, sprchový gel je moc prima a splňuje vše, co od Balea sprchového gelu očekávám. ☺



Konzistence krémíku je trochu hutnější a sprchový gel je lehce zabarven do růžova, snad to je z foto. zřejmé. 



A jakým letním produktům jste neodolali Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.

4 komentáře:

  1. Ten sprcháč mě zaujal, miluju kokosovou vůni! :) A Balea produkty obecně mám hodně ráda.


    GrünHauz
    Š.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balea se opravdu umí "vyřádit" na obalech a svých limitkách, málo kdo odolá ☺

      Vymazat
  2. Poobzerám sa po tom krémiku, má krásny obal a verím, že aj obsah :-)
    Pekný večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krémíky si kupuji docela pravidelně a jsou prima, ale na dlouhodobější používání např. na obličej bych je nevolila ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...