čtvrtek 29. srpna 2019

#Recenze - ISANA Čisticí pěna micelární 150 ml


AHOJ,AHOJ,

přeji Vám krásný a příjemný den a vítám Vás u mé dnešní recenze u dnešního článečku. 
Na takové to moje klasické až rutinní čištění pleti mám snad raději a raději běžné čistící pěny než mnou léty používané gely nebo micelárky či různé pleťové vody - tonika. Ani jinak tomu není právě u této ISANA ČISTÍCÍ PĚNY S MICELÁRY z drogérie Rossmann, kterého jsem se rozhodla tak trochu prozkoumávat a zkoušet jejich produkty, ale není mi přáno, opět tuto síť drogérií nemám "u ruky". 

Čistící gel s praktickou pumpičkou o objemu 300 ml za krásných cca 50 - max. 60 Kč, který je určený na suchou až jemnou pokožku, takže přesně vhodný pro můj typ pleti. Navíc obsahuje micelární složku, výtažky z Gingo giloby a okurky, které slibují kompletní čištění pokožky vč. make-upu, což mohu za sebe doporučit. 

Běžné denní - ranní čištění - pouze pleti zvládá naprosto parádně a i s make-upem si poradí, vyjma oblasti očí. 

Samotná pěna je příjemně jemná, bohatá, dobře se nanáší a na obličeji rozpouští. Není nepříjemná, neštípe, nepálí a zanechá příjemný pocit jemnosti a čistoty, což je přesně to, co já od takového produktu chci a také očekávám. ☺

Jak jak zmiňovala produkt obsahuje praktickou a plně funkční pumpičku, kterou krásně a snadno nanesete samotný produkt např. do dlaně, nemusíte nijak šejkovat s lahvičkou, stačí párkrát stlačit a jít přímo na čistění. 
Pěna má čirou barvu a takovou pro mě až specifickou až nezvyklou vůni, která mě osobně není 2x příjemná pod nos, přijde mi příliš chemická, ale to je jediná vada na kráse, ale není to nijak velký problém, který bych nedokázala PRIMA PRODUKTU odpustit. ☺



Popis produktu ze stránek drogérie Rossmann:

Dokonale čistou a svěží pleť můžete mít díky micelární technologii i vy. Čisticí pěna pro suchou a citlivou pleť s výtažky z Ginkgo biloby a okurky díky micelární technologii obalí a jemně odstraní nečistoty i make-up. Jemné složení pěny reguluje hydrataci a zachovává přirozenou rovnováhu lipidů v pleti. Výsledkem je čistá a svěží pleť. Dermatologicky testováno, pH pro pokožku neutrální . POUŽITÍ: Naneste každé ráno a večer pěnu v množství velikosti vlašského ořechu na vlhkou pleť obličeje, krku a dekoltu a jemně vmasírujte. Opláchněte vlažnou vodou a dočistěte pleťovou vodou ISANA. UPOZORNĚNÍ: Skladujte při pokojové teplotě!

Takže můj závěr je takový, že jsem s tímto produktem s touto ČISTÍCÍ MICELÁRNÍ PĚNOU VELICE SPOKOJENÁ A JE TO DALŠÍ Z MNOHA PRODUKTŮ z drogérie a jejich privátních značek. 



No a jak svou pleť nejraději či nejčastěji čistíte Vy a jaké produkty z Rossmannu mi můžete doporučit?

Budu moc ráda za Vaše tipy. 

Přeji Vám krásný a ničím nerušený den. 

papa Vaše E. A.

1 komentář:

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...