neděle 29. září 2019

#ShoppingTime No. 22

AHOJ,AHOJ,

přeji Vám krásnou neděli a doufám, že se máte dobře. ☺♥

Vítám Vás u dnešního článku, u dnešních nákupů, které jsou v pořadí již 22. a bude to takový již tradiční mix nákupů. 


V Lidlu jsem si pořídila moje oblíbené ovoce a to fíky, které nejsou zas tak běžně k dostání, aby odpovídala hlavně kvalita a Lidl je začátkem září zařadil do svého sortimentu. 
Slané křupky, brambůrky a 7days pečivo jsem koupila hlavně pro návštěvu, ale tyto pochutiny mám také ráda a občas si je dopřeji. ☺


V DM drogérii jsem hledala nové podzimní limitky, které jsou avizované na jejich webu už nějakou dobu, ale téměř v žádné prodejně, kterou jsem já navštívila jsem novinky nenalezla....😒, tak jsem si alespoň pořídila tekuté mýdlo na ruce z letní limitky Cosy Thailand (s vůní lotosu a kokosu) a sprcháč Relaxing Bali (s vůní hřebíčkovce jávského a guave). Oba produkty nevyšly více než na 40 Kč. 



Produkty Donto dent kupuji docela pravidelně. Ústní voda mě osobně vyhovuje a zubní pasty používá můj muž a ten je spokojený a nenáročný klient. 



V Lidlu jsem pořídila nějaké sušenky (jelikož nám stále nefunguje trouba od sporáku), na bolavý zub a samo sebou na osvěžení i zmrzliny, které já naprosto zbožňuji. 



Balea pleťovou masku SUGAR SCRUB pro normální a smíšenou pleť s obsahem jemného cukru a semínek z kiwi jsem si pořídila spíše ze zajímavosti, protože mě nejvíce zaujal pěkný zelený obal. Cena cca 20 Kč. 
Garnier - čistící gel v Bio verzi mě zaujal už při svém uvedený na trh, ale díky pozitivním recenzím jsem nabila dojmu, že ho také potřebuji vyzkoušet. ♥ Cena cca 100 Kč. 




Balea kokosové duo, kokosový sprej jsem zatím nezkoušela a jelikož jsem zvyklá používat minerální vody ve spreji, tak jsem si řekla, že kokosová varianta bude jistě fajn. Cena cca 45 Kč. 
K tomu jsem si přibalila Balea tělový krém Happy CoCo, také s kokosovou vodou. Cena cca 45 Kč. 



Pro návštěvu chlebíčky (které já kupuji v místních lahůdkách na Kavalírce, kde je součástí prodejny i výrobna a jsou to za mě jedny nejlepších chlebíčků v celé Praze, navíc za fantastickou cenu ♥♥) a trocha ovoce. 



V DMku jsem si ještě naprosto neplánovaně pořídila noční pleťovou masku Nivea a Rimmel London rtěnku, která je novinkou podzimu. 


Nivea uvedla nějaké novinky a také poměrně slušné slevy, mezi kterými jsem objevila i tuto noční masku Urban Skin Detox s výtažky z bio zeleného čaje...., jsem si řekla, že masku za 150 Kč v objemu 50 ml ráda vyzkouším. 


Rtěnka vyšla na 140 Kč a nejvíce mi seděl odstín č. 550 Thirsty Bae. 

Rimmel London rtěnka Lasting Finish Extreme zajistí vašim rtům svěží a upravený vzhled po celý den. Díky unikátnímu složení se směsí vosku, pryskyřice a oleje vydrží až 10 hodin nošení s okouzlujícím sametovým leskem.


Zcela běžná, nudné, obyčejné, ale přitom potřebné nákupy né příliš zdravých a kvalitních potravin z Lidlu. 


 V Lidlu nakupuji téměř vše, tedy krom uzenin, ty nakupuji v místním řeznictví (tento salám je výjimka, jako jediný mi chutná, ostatním jsem prostě nepřišla na chuť). Ale pečivo, slané, sladké, zelenina a pak sýry a obecně všechny mléčné výrobky mají pro moji potřebu a spotřebu fajn. 

 Nějaký moribundus na mě skočil a přepadla mě drobná nemoc a také silný zánět v dutině ústní....🙄😢, no a Ibalgin s Paralenem byla první domácí pomoc. 


O víkendu bylo trochu pošmourno - inu podzim, tak jsem si zajela do mého oblíbeného Lidlu pro jejich víkendovou akci Káva 200 g za 60,- Kč, jelikož já piji hodně kávy, ale velice slabou, tak téměř rozdíl nepoznám a tato mi jednak chutná a i dle D-testu vyšla dobře. 


Zmrzlina pro lepší náladu a pomazánkové máslo jsem si oblíbila místo klasického másla či mazacího sýru. 

Tak toto byly mé poslední nákupy, kde se objevilo i něco z kosmetiky a drogérie. 

No a jaké jsou Vaše poslední nákupy??

Děkuji za Vaši přízeň a za pozornost. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 

6 komentářů:

  1. Ahoj,
    naposledy jsem si koupila párek v rohlíku a džus na benzínce, když jsme včera jely s mamkou na výlet:-) už mi ale na blogu vyšel článek o extrémně bohatých nákupech kosmetiky v Rossmannu a příští týden vyjde klasický článek o nové kosmetice za září, který bude taky velmi bohatý, protože tu mám dvě narvané tašky a jednu krabici. Tak se můžeš taky mrknout:-)
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já v Rossmannu byla také, ale velké zklamání, asi špatně zásobená prodejna a neochotný personál....stane se, takže nakonec jsem odcházela poněkud rozladěná a s prázdnou.
      Na blog jsem již několikrát se zájmem koukala, ale kdybys měla odkaz s proklikem, určitě by to bylo lepší ☺♥ nebo min. praktičtější, takto to musím googlit.

      Vymazat
  2. Rimmel rtěnka vypadá krásně! Balea mám ráda, její produkty vždy krásně voní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám výrazné rtěnky ráda a právě jsem zjistila - tedy už včera, že je nová limitka od Lorealu Karl L. ☺♥♥♥

      Vymazat
  3. Já zvyknu v dmku nakupovat přes jejich e-shop a taky mám doma pár limitek, moc hezky voní.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejich e-shop jsem použila snad jednou, ale je to prima služba. Limitky jsou droga ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...