pátek 27. září 2019

#Recenze - Rituals - KARMA BODY CREAM


AHOJ,AHOJ,

Přeji Vám krásný páteční den a krásný poslední víkend v měsíci září 2019. 👍👍👍
Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze TĚLOVÉHO KRÉMU značky RITUALS z řady Karma. Na tuto značku jsem si myslela již nějakou tu dobu a i přes to, že kamenný obchod mám opravdu u ruky, nic jsem si nepořídila, nějak jsem to nestihla, nebo prostě nebyla vhodná příležitost. 😇. Tento krém je prvním produktem a hned mě doslova odzbrojil a řekla jsem jen WAU, tak toto všichni říkají, proto je Rituals tolik oblíbený a opěvovaný. 



Tělový krém jsem získala tak, že jsem si pořídila zářiové číslo časopisu Elle, vlastně to byl hlavní důvod koupě časopisu - cena časopisu byla stejná a dárek je vždy milý a v tomto případě nebylo naprosto co řešit. ♥

Krém mě zaujal svou konzistencí, je hutnější, což mě velice vyhovuje, skvěle se vstřebává a naprosto parádně voní, když jsem si přičichla, tak jsem si skutečně připadla, jako v nějakých lázních, spa, wellness procedúry už tomu jen chyběly. 

Nádherná okouzlující, podmanivá vůně čistoty, minerálů, dálek orientu či tak něčeho, přitom vůně je jemná, měkká, příjemná a ničím nevtíravá, prostě to bylo to mé WAU, tak toto chci, toto musím mít a chci vyzkoušet rozhodně více produktů a objevit i jiné řady. Vím, že jsou vyhlášené tělové či sprchové pěny, ale to mě osobně příliš neláká. Uvidím až navštívím kamennou prodejnu u nás v OC Nový Smíchov. ☺♥



200 ml balení vyjde na 495 Kč, takže toto balení 70 ml by vyšlo v přepočtu na 173 Kč. ☺ (ekonom se nezapře...)😇🙄😎.

Popis produktu ze stránek značky Rituals:

Rituals - KARMA BODY CREAM

Vyživující krém s lehkou, svěží vůní lotosu a bílého čaje. Zklidňuje a vyživuje pokožku, zanechává ji hedvábně hladkou. 

Obsahuje Lotus a bílý čaj 

Lotos je symbolem čistoty, krásy a moudrosti a je znám pro své uklidňující a pečující vlastnosti. 

Bílý čaj je pěstován a sklízen především v Číně. Méně často na něj narazíte také v Nepálu severním Thajsku, jižní Srí Lance nebo v Indii. Bílý čaj propůjčuje našim produktům svěží, čistou, květinovou vůni a zbystřuje smysly.



Jak jsem již psala a několikrát zmiňovala, produkt mi NESKUTEČNĚ MOC SEDL a doslova mě uchvátil, skvělá konzistence, parádní parfemace, to je to, co moje pokožka vyžaduje a je ráda, když se nechá takto hýčkat. 
Hydratace je navíc opravdu intenzivní a pokožka je po použití dlouho jemná a hladká, příjemná na dotek a co se týká vůně, tak je opravdu úžasná, ale není nijak výrazná a přitom já ji na sobě cítím dostatečně dlouho a i z oblečení či z ložního prádla či pyžama. ☺♥...což je pro mě tak trochu subjektivní ukazatel, že toto je pro můj nosánek a pro mé potřeby TO ONO. 



Takže tento článek nemohu napsat ani jinak, než že je plný "chvalozpěvů" a chvály. Už se těším až si vyberu nějaký další produkt a budu vědět, že investice do této kosmetiky se mě osobně skutečně vyplatí a navíc mi to přijde i jako skvělý - kvalitní dárek v podobě např. nějaké vánoční kolekce si sady. ☺


No a co říkáte na značku Rituals Vy? Znáte ji, používáte ji, jaké máte oblíbené produkty a které výrobky byste mi mohli doporučit?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...