čtvrtek 3. října 2019

#Recenze - Balea čisticí pleťové mléko s olejem z meruňkových jader, 200 ml


AHOJ,AHOJ,

Přeji Vám krásný a příjemný čtvrtek a zároveň Vás moc vítám u dnešního článku, u dnešní recenze. Někdy v polovině srpna jsem zavítala do DMka a zaujal mě doslova a do písmene tento produkt značky Balea a to hlavně svou cenou = 25,- Kč, což mě naprosto omráčilo a vzala bych si to, tak jako tak ☺♥. 


Na čištění pleti mléka příliš nepoužívám, vlastně téměř vůbec, i když jsem měla zálusk na jeden produkt vychvalovaný Ájou a to na Mixu. No ale řekla jsem si, že za 25,- Kč ten produkt prostě musím mít a moc ráda ho ozkouším. 



Popis produktu:

Balea čisticí pleťové mléko s olejem z meruňkových jader, 200 ml. a provitamínem B5 šetrně odstraňuje z obličeje i očního okolí make-up a nečistoty. Pečuje o pleť, dodává jí potřebnou hydrataci a udržuje její přirozenou rovnováhu.

s olejem z meruňkových jader
šetrné odlíčení make-upu
dodává pleti přirozenou rovnováhu
s provitaminem B5
pro všechny typy pleti

100 ml produktu vyjde na cca 12,45,- Kč.


To mléko, ten produkt mě doslova a do písmene ODZBROJIL. ♥♥♥
Už jen samotná vůně je mi tak moc příjemná, sympatická a povědomá, respektive mi připomíná dobu mé puberty, mého mládí, kdy jsem chodívala na doporučení mé maminky pravidelně na kosmetiku do takového menšího salonu u nás v sousedství...no a přesně tak používané produkty voněly. Naprostá autentičnost a nostalgie se ve mě probudila a zalila mé srdce a duši. Takže jistě pochopíte, že už jen kvůli tomu si produkt budu pochvalovat a kupovat pravidelně...😇👍😎.



Mléko - nebo takový krémík je velice příjemný, nanesu ho na vatový bavlněný tampónek a k odlíčení celého obličeje - vyjma očí - tj. make-up, obočí, tvářenka, rozjasňovač, bronzer....mi naprosto stačí 4 ks tampónků, na které nanesu trochu, prostě přiměřené množství tohoto odličovacího mléka. 

Mléko je krásně jemné, konzistence je příjemná - krémová, nádherně si sedne na pokožku, při procesu odličování či čištění stačí běžný postup, žádné zdlouhavé a nepříjemné "šmrdlání" není třeba a po chvíli je líčení pryč a pleť je hladká, jemná, na dotyk příjemná a není vysušená, jako třeba po některých produktech. 



Jak vidíte, tak na moje odlíčení celého obličeje mi stačí 4 ks vatových tampónků, které se snažím používat oboustranně, prostě využít je na maximum. 

Když si na obličej poté sáhnu je na omak příjemná, jemná a hebká a bez známky vysušení, navíc tak voňavá....♥♥♥. 

JÁ TENTO PRODUKT SAMA ZA SEBE MOHU JEN A JEN VYCHVÁLIT, DOPORUČIT A VYZDVIHNOUT JEHO KVALITY. ☺♥☺



Poměr cena & kvalita & dostupnost = SKVĚLÝ PRODUKT. 👍😍👌 

Jen doufám, že to nebude nějaká neoznačená limitka a poté nebude k dostání, raději si udělám zásoby....to každopádně. 😇😎👍.


Budu ráda, když mi dáte vědět, jaké produkty používáte k odličování Vy. ☺

Děkuji za Vaši pozornost a přízeň. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 

4 komentáře:

  1. Toto mléko používá už léta moje ségra a je s ním taky spokojená. Já moc odličovací mléka nevyhledávám :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Odličovací mléka moc nepoužívám. Na odličování mám nejraději oleje od Saloos.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Mám moc ráda meruňkovou vůni. Mléka na odličování nemám moc ráda, nejraději používám dvoufázové verze....viz mé spotřebováno :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak já se nechala Ájou ovlivnit na tu Mixu a spokojenost :-)

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...