sobota 5. října 2019

#Recenze - Palmolive & Balea - NOSTALGICKÁ DVOJKA ♥♥♥


AHOJ,AHOJ,

Přeji Vám krásný den a i víkend a doufám, že se máte dobře, zároveň Vás vítám u dnešního článku, u dnešní double recenze. Proč jsem do této recenze zařadila dva produkty objasním záhy. Oba mi připomínají něčím, nějakou svou specifickou složkou dobu minulou, mé dětství, domov v Unhošti a mé dospívání. ☺♥

Tento sprchový gel Palmolive mi přivezla máma z Německa a vzala ho zcela nahodile a nepřemýšlela ani nezvažovala jinou možnou variantu a že jich v létě bylo na výběr (btw. já jsem si dělala zálusk na kokosový a nějaký ovocný), ale máma volila tuto variantu s mlékem pro citlivou pokožku a rovnou mi sprcháč vzala 2x. ☺♥



Jedná se tedy o sprchové mléko Palmolive Mild and Sensitive je obohaceno o ingredience 100% přírodního původu: čisté mléčné proteiny a výtažky z aloe vera. Jeho jemné složení zanechá vaši citlivou pokožku hydratovanou a hebkou.
Vyrobeno v Itálii.

250 ml stojí cca 45,- Kč dle akce v Německu nebo na Košik.cz

Sprcháč je to velice příjemný, krásně krémový, dobře pění a naprosto fantasticky - pro mě až nostalgicky voní. Má jemnou, čistou, pudrovou až takovou baby parfemaci, pokožku krásně a šetrně omyje, nevysušuje a zanechá ji příjemně hebkou a vláčnou. (jen dodám, že pro mě snad neexistuje žádný srcháč, po kterém bych nepoužila tělový krém, máslo či emulzi - zvyk je zvyk, které je dost možná i psychologický, ale svou pokožku jsem zvyklá pravidelně hydratovat). 

Řekla bych, že je to produkt, který si budu kupovat stále dokola, hlavně pro ten pocit, jinak ho hodnotím kladně, nemám mu co vytknout. Běžný, dostupný, ničím výjimečný sprchový gel, který může dobře posloužit multifunkčně např, při nějaké kratší dovolené, tripu apod. 

Za mě určitě velká spokojenost a jsem tímto své mamince neskutečně vděčná, že mi právě tento sprchový gel vybrala a budu si ho přát přivézt z Německa znovu. ☺♥


Balea a jejich produkty mám velice ráda, ale také moc ráda zkouším jejich novinky, limitky, či produkty, které jsem zatím neměla možnost vyzkoušet. 

Tím je právě tento tělový krém, který hned na horním víčku nese název für Gesicht & Körper...., čehož jsem si upřímně řečeno všimla až když jsem fotila tento článek....🙄😇. 
Na obličej bych ho nedoporučila, osobně by mi nevyhovoval, protože vím, že takovéto produkty mi nedělají dobře, zbytečně mi ucpávají pory a poté mi naskáčou pupínky a to opravdu nechci. ☺♥



Jedná se tedy o Balea tělový krém s bambuckým máslem – hýčkejte pokožku své tváře i těla s krémem Balea! Ošetřující krém s bambuckým máslem poskytne pokožce vydatnou dávku hydratace, zjemní ji a ochrání před vysoušením. S obsahem hodnotného bambuckého másla, mandlového a kokosového oleje, které na pokožce vytvářejí neviditelný film chránící před ztrátou vlhkosti. Pro dlouhotrvající pocit ošetřené a krásné pokožky!

Toto balení čili 250 ml stojí 40,- Kč.

Krém je to výživný, hutný, přitom se dobře nanáší, i dobře vstřebává nebo vsakuje, vůně je velice zvláštní, ta mě zprvu doslova praštila přes nos a právě pro tu vůni a skvělou hydrataci jsem si tento produkt opravdu oblíbila. 

Krém voní jako nějaký "starý", dávný retro krém po mé babičce, ale přitom krému vůbec nic nechybí, nezkazil se, je plně funkční a báječně plní svou úlohu čím je hydratace pokožky a ochrana. 

Mě tato parfemace vždy hodí do doby, kdy jsem trávila čas s mojí babičkou, nebo jsem si hrála se šminky mámy. ♥☺♥ Obrovská nostalgie a proto se k němu budu vracet. 


Jak jsem již psala, krém je to hutnější, obsahuje bambucké máslo, krásně a hlavně dlouho hydratuje pokožku, což mě velice mile překvapilo, není mastný, nepříjemný a poměrně rychle se vstřebává. 

Na celou pokožku těla je skvělý k mému dennímu použití, na obličej ho nepoužívám a spíš bych to nedoporučila, ale záleží na typu pleti apod. Určitě při nějaké nouzové či krizové situaci je naprosto vhodný a skvělý, ale jako pleťový krém bych ho prostě já osobně nevolila. 



Oba produkty mají bílou barvu, jak je vidět, tak krém je skutečně hutnější a sprcháč má klasickou konzistenci. 

Tak toto jsou moji dva noví produkty, se kterými se vrátím do těžké nostalgie a mohu se nechat hýčkat dobami dávno minulými, které jsou nenávratně pryč....☺♥♥♥☺. 

Oba produkty mohu doporučit, jsou jemné, šetrné, příjemné a hodí se na suchou až citlivou pokožku, navíc jsou velice cenově dostupné. 


A ke kterým produktům máte Vy takový ten vztah, že ve Vás vyvolají pocity či vzpomínky z minulosti?....Je to pro Vás Nivea, Norkový krém, Nubian, Impuls, Jelení lůj Regina .... ? ☺☺☺

Děkuji Vám moc za Vaši přízeň a přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 

2 komentáře:

  1. Máme stejný nosánek, Palmolive je úžasná krémová vůně a pro mne též nostalgická... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Produkty jsou skvělé....a trocha té nostalgie neuškodí...☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...