neděle 27. října 2019

#Recenze - Estée Lauder Sumptuous Extreme řasenka pro objem a zahuštění řas


AHOJ,AHOJ,

Přeji Vám krásný večer a také prodloužený víkend. Zároveň Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze na SKVĚLOU ŘASENKU. ☺♥☺
Značku Estée Lauder mám moc ráda, jednak jejich báječný make-up, ale i skin care je naprosto skvělá. Ale zpět k této řasenkce, kterou jsem si vybrala k nákupu make-upu a rtěnky na doporučení paní ze Sephory, která se zmínila, že toto je nejvíce prodávaná řasenka, která je jak na objem, tak na prodloužení. 



Řasenky od EL jsem používala cca před 15ti lety a poté jsem si je pořídila sem tam, ale vždy mou oblíbenou a ozkoušenou voděodolnou variantu, která se nyní snad již nevyrábí, nebo ji přetransformovali do nějaké jiné, ale pamatuji si, že byla naprosto fantastická a cenová hladina se za ty léta nezměnila, což je mi trochu podezřelé...😇😇😇.



Už jen ten obal je překrásný, luxusní, noblesní, elegantní a reprezentativní. Řasenka je celkem masivní, těžší, ale ne nijak zvlášť. Prostě taková "fortelná". 
Mám ji ve variantě black, která je skutečně černo černá. 



Řasenka hned zprvu, snad při prvním použití krásně zvýraznila mé poměrně slušné řasy, nebylo třeba čekat, než se "zajede", ani naopak nebyla příliš mokrá, jak často bývají některé řasenky a je složité s nimi manipulovat. 

Moje řasy udělá delší, hustší, krásnější a dodá jim objem a výsledný efekt se mi opravdu líbí a jsem s ním nadmíru spokojená, ale já jsem vlastně nic jiného od této značky ani nečekala, jelikož jsem tak trochu věděla, do čeho jdu a do čeho investuji. ☺♥



Plné balení, tedy do, které mám já je v objemu 8 ml -  a pohybuje se v rozmezí mezi 780,- -890,- Kč. Já tu svou kupovala v Sephoře, ale dá se pořídit prakticky kdekoliv. 


Popis:
Estée Lauder Sumptuous Extreme řasenka pro objem a zahuštění řas vytvoří dokonalý efekt umělých řas. Řasy jsou opticky prodloužené a extrémně zahuštěné! Řasenka je obohacena o inovativní Extreme Bold Volume™formuli, která kombinuje lehkou pěnu a tři rozdílná vlákna pro maximální objem. Vlákna prodlužují a znásobují řasy, zatímco obsažený Lash-Advancing Vitamin Complex je vyživuje a posiluje, aby zůstaly krásné a odolné. Estée Lauder Sumptuous Extreme řasenka pro objem a zahuštění řas pracuje s revolučním kartáčkem BrushComber Extreme™, který důkladně oddělí každou řasu a nanese na ni optimální množství barvy. Řasu obalí bez zatížení díky dvěma typům pružných štětin pro nanesení barvy a sadě pevných, které řasy rozčešou a zabrání slepení. Výsledkem jsou zářivé oči, dramatický pohled a řasy extrémních délek!

Účinky:
zahušťuje a dodává objem
prodlužuje
vyživuje
zabraňuje slepení řas
navozuje efekt umělých řas

Složení:
BrushComber Extreme™ - revoluční kartáček řasy pročeše a precizně obalí
Extreme Bold Volume™ - řasy prodlouží a zahustí
Lash-Advancing Vitamin Complex – vyživuje a posiluje řasy



Kartáček je klasický, trochu větší, pro někoho možná až nepochopitelně velký - gigantický, ale mě plně vyhovuje. Já sice nemám vůbec velké oči, ale pro manipulaci je perfektní, ani se mi nestalo, že bych se nějak ušpinila při samotném nanášení produktu, jak na horní řasy, tak hlavně na spodní řasy, které jsou menší a hůř dostupné. 



Já běžně nanáším jednu vrstvu řasenky, nejsem zvyklá si líčit oči hodiny a hodiny, efekt mokrých řas či umělých nepotřebuji, jsem zvyklá na to své, klasické a celkem přirozené líčení a díky tomu, že mé řasy nejsou žádná "košťata", tak mi to takto vyhovuje ☺♥☺. 

Řasenka se krásně nanáší, dobře a snadno se odlíčí, neobtiskává se mi, přitom drží krásně celý den na svém místě - čili neopadává a při jedné vrstvě mi dělá fantastickou službu a často na ní slýchávám pochvaly. ☺♥☺



Varianta black - černá je skutečně krásně sytá a matná černo černá. Za mě je to perfektní řasenka navíc z luxusní řady kosmetiky, která je ještě k tomu v reprezentativním balení, takže za mě je to produkt, ke kterému se jistě brzy a ráda vrátím. 
Výdrž řasenky je u mě skutečně dlouhá min. 6-9 měsíců při používání pouze jedné maskary - nestřídám, nemixuji a toho se držím i z hygienických důvodů. Mám své oči ráda. 😇👍😉



Tak a jakou luxusnější maskaru máte v oblibě Vy?

Moc Vám děkuji za pozornost a přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.

2 komentáře:

  1. Zaslouženě je tedy nejprodávanější. Já jsem ještě tak drahou řasenku neměla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ☺ ale třeba Benefit, Clinique a nebo Too Faced mají také skvělé řasenky z těchto vod, jinak mě udělají pěkné řasy i drogérkové maskary.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...