úterý 12. listopadu 2019

#Recenze - Balea - sůl do koupele a tělová emulze z podzimní limitky


AHOJ,AHOJ,

Přeji Vám krásné úterý a vítám Vás u dnešního článku u dnešní recenze, pro kterou jsem zvolila tyto dva dalo by se i říct zcela běžné produkty značky Balea. 
Baleu mám velice ráda, vyhovuje mi a nejvíc mě baví ty její obaly a limitované edice, kterým se nedá odolat. ☺♥



Tato TĚLOVÁ EMULZE z podzimní limitované edice 2019 MAGICAL TEAM má nejen pěkný a hravý obal, ale obecně mě osobně tyto tělové emulze velice vyhovují. 

Jsou lehké, přitom dobře hydratují suchou pokožku, konzistence je jemnější, ale dobře se s ní pracuje. Vyzkoušela jsem jich opravdu velkou spoustu a řekla bych, že jsou jednak dosti podobné, co se týká konzistence, hydratační schopnosti a jako benefit jsou ty úžasné obaly. ☺



Přiznám se, trochu jsem "nepochopila" proč tato limitka přišla na podzim, ale to je zcela nepodstatné. 

Vůně mi připomíná jiné tělové emulze, které jsem již zkoušela. 

Hydratace mi naprosto vyhovuje až se sama divím, protože mám sušší pokožku, ale pravidelná péče je zde evidentně znát a vyplácí se. ♥

Krom krásného a praktického obalu je fajn dostupnost a cenová hladina produktu, ale je pravda, že některé limitky se trochu hůř shání, ale o to větší radost, alespoň já z uloveného kousku mám. ☺

Příjemné, jemné a voňavé mléko mi moc vyhovuje a rozhodně jsem ráda, že mi zpříjemnilo toto pochmurné podzimní počasí. 



Sůl do koupele s vůní vodního melounu jsem pořizovala toto léto, ale vytáhla jsem ho až nyní, kdy mnohem častěji si dopřávám vanu, než-li v horkém létě. 

Opět obal je krásný, hravý a zábavný. 

Vůně je skutečně docela silná, dalo by se říct i intenzivní po sladkém a svěžím vodním melounu....tak trochu mi tento produkt připomene období léta, sluníčka ☺♥. 


Sůl vodu pěkně zabarví, rozpouští se taky naprosto v pořádku, ani příliš neobarví samotnou vanu, takže se nemusíte bát následného úklidu. 😇

Sůl obsahuje mořskou sůl a extrakt ze zeleného čaje a vůně melounu mě osobně skutečně zpříjemnila požitek z tohoto výrobku. 

Opět musím vyzdvihnout dostupnost a cenou hladinu produktu, která je ovšem u většiny produktů značky Balea naprosto skvělá. 


Jak jsem říkala, sůl vodu pěkně obarví, trochu i napění a ten "šlem" na pravé části obrázku vypadá jako nerozpuštěná zrníčka, ale není tomu tak, je to skutečně jen barva, která šla krásně opláchnout sprchou 👍. 

Ještě zmíním to, že sůl by neměla být žádná limitovaná edice, ale jak jsem říkala, pořizovala jsem ji v létě, takže snad bude ještě k dostání, pokud ji zařadili do stálého sortimentu. 



Tyto dva produkty jsou MOC PRIMA, ráda a často je používám. ☺♥

Obecně vzato, podzimní péče o pleť i pokožku mi činí mnohem větší radost a i zábavu. Je třeba si něčím udělat radost při nevlídném a škaredém počasí, které nyní vládne. ☺


Děkuji za Vaši pozornost a přízeň a přeji Vám pěkný a klidný den. 

papa Vaše E. A.



4 komentáře:

  1. Ahoj Erika,
    milá recenzia. Mne veľmi telové mlieka od Baley nevyhovujú, ja som taká "sušienka". A radšej sa sprchujem :-)
    Momentálne používam mangové babucké maslo od The body shop a lepšie som ešte nemala a tá vôňa... mám chuť ho ochutnať.
    Pekné dni,
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 👍 Tělová másla The Body Shop jsou nejlepší, zrovna jsem dopsala recenzi na zázvorové. Vůně, konzistence, hydratace = naprostá paráda. ☺♥, díky díky a přeji prima den.

      Vymazat
  2. Jeee, ta sůl do koupele je super. Líbí se mi, jak hezky zabarvila vodu. Až mě někdy mrzí, že máme jen sprchový kout.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to naprosto chápu, vana je prima zvláště pak v zimně a nebo, když má člověk různé balistiky neb Lush za rohem.... ☺♥, sůl mě svou barvou opravdu mile překvapila. Přeji prima den.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

BlendyGo3 - recenze bezdrátového mixéru

  AHOJ HOLKY,  přeji krásnou středu, a úvodem vás vítám u mé dnešní recenze. Představím vám mého nového pomocníka, kterým  je  BE...