neděle 10. listopadu 2019

#Recenze - Isana a Estée Lauder produkty


AHOJ,AHOJ,

Přeji Vám krásnou neděli a vítám Vás u dnešního článku, u dnešní takové dvojité recenze. 
Jak víte, tak já pečující kosmetiku mám velice ráda a dávám jí také přednost před tou dekorativní a bylo tomu tak vždycky bych řekla. ☺
Peelingy používám léta letoucí a na séra jsem "najela" relativně nedávno, ale zkouším je poslední rok a něco celkem pravidelně a velmi se mi osvědčily a mé pleti dělají dobrou službu. ♥



Na jaře tohoto roku jsem si pořídila v Rossmannu tento pleťový peeling pro suchou a citlivou pleť. 
Peeling obsahuje extrakt z meruněk a provitamín B5, kterými právě docílíte na pleti abrazivního efektu. 
Peeling má klasické plastové a i praktické balení o objemu 75 ml a cena byla příjemná něco okolo 50,- Kč. 



Produkt je to jemný, spíše bych řekla, že je to až takový gel, abrazivní částečky v něm obsažené jsou velice nepatrné, skoro nejsou cítit, asi jsem zvyklá na hrubší druhy peelingů. 
Parfemace není de facto žádná, což je prima. 
Pokožku dobře vyčistí, zjemní a zanechá čistou a hebkou. Navíc nepodráždí a je skutečně vhodný pro takové to šetrné čištění a odstranění odumřelých buněk na pokožce. 
Za mě je to prima produkt, který NENADCHNE, ale TAKÉ NEURAZÍ. 


Estée Lauder New Dimension Shape + Fill sérum mám v cestovním balení a pořizovala jsem ho v létě na Vinted, abych nejprve vyzkoušela, jak mi bude vyhovovat a mohla se tak snáze rozhodnout, jestli se mi vyplatí investovat do velkého balení. 



Sérum je to velice příjemné, přijde mi docela silikonové, před použitím je dobré promíchat obsah, ne že by obsahoval dvě složky, ale přijde mi, že nahoře se usazovala mastnější a tekutější část. 

Sérum krásně dodá potřebnou hydratací mojí pleti, zjemní a vyhladí ji. 
To jestli mi vydefinuje kontury jsem nepozorovala, ale viditelně jsem zaznamenala vyšší pružnost pokožky a jako doplňková péče k denní rutině je moc fajn, ale zkoušela jsem ho použít i samostatně a i tak se mi velice dobře osvědčil. 


Popis produktu:

New Dimension Shape + Fill sérum
silně koncentrované složení pomáhá definovat vzhled vaší tváře, vytvarovat kontury, pozvednout vzhled líček a brady, a to díky viditelnému zlepšení objemu a struktury pleti.

Mé balení obsahuje 7 ml produktu a vyšlo mě něco okolo 250,- Kč, plné balení 30 ml se pohybuje okolo 2 800,- Kč.



Ze séra jsem DOSLOVA NADŠENÁ, určitě je vhodné na sušší pokožku, která potřebuje vyživit, vyhladit a dodat šťávu. ☺
Opět se mi potvrzuje, že séra, krémy či masky od značek jako jsou Estée Lauder, Lancome, Benefit, Clarins, Clinique mojí pleti dělají nejlepší službu. ♥♥♥


Závěrem asi takto, oba produkty jsou pro mě vhodné, dělají mi dobrou službu. 
Jelikož skin care ráda a pravidelně střídám, tak se u mě objeví produkty jak z drogérie, tak z parfumérie a dělá mi to moc dobře. 

Peeling bych asi od Isana ráda vyzkoušela i jiný, ale do tohoto séra bych rozhodně investovala a uvažuji, že si pořídím plné balení. 




A jak jste na tom Vy se současnou skin care? Jaké produkty Vám vyhovují?

Děkuji za pozornost a Vaši přízeň a přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 

1 komentář:

  1. Mě více zaujalo sérum, ale opravdu je dost drahé, tak nevím, jestli bych byla ochotná dát za něj tolik peněz. Co se týká peelingů, mám raději takové, kde jsou hrubší zrníčka, takže tenhle by pro mě asi moc nebyl.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...