čtvrtek 28. listopadu 2019

#Recenze - Victoria's Secret Bombshell


AHOJ,AHOJ,

Přeji Vám krásný den a moc Vás vítám u dnešního článku. ☺
Tuto řekla bych až přímo typickou vůní Victoria's Secret Bombshell mám doma již nějaký ten čas, ale dostala jsem se k ní až nyní. 

Vůni dobře znám, měla jsem již takový ten body mist, který mě právě přesvědčil o tom, že parfémovanou vodu potřebuji. 


Začnu asi u balení, které je růžové, krásné a takové sladce-elegantní. 
Parfémovanou vodu mám od své kamarádky letušky, ale když trochu zagooglíte, tak zjistíte, že se dají produkty této známé značky sehnat po celém našem internetu, když nebudete mít zrovna cestu přes letiště. Jen bych byla poměrně obezřetná s výběrem e-shopu. 


Balení je krásné, velké, elegantní a flakonek je skleněný a reprezentativní. 

Tato vůně Victoria's Secret Bombshell v mém balení 100 ml je k dostání na různých e-shopech za cca 1.700,- - 2.100,- Kč. 


Samotná vůně je květinová až ovocná. Řekla bych, že je to spíše lehčí druh vůně, ve které já osobně cítím ananas, orchidej a díky takovému "dřevitému - pižmovému ocasu" ji na sobě krásně cítím delší dobu. 

Pro mě je to velice příjemná, lehčí, přitom smyslná a ženská vůně, kterou ráda používám vlastně bez ohledu na roční období. Nevydrží bez přestříkání vonět celý den, takže dle potřeby a i nálady je třeba ji doplnit. 

Řekla bych, že je to taková až univerzální vůně, která sedne většině z nás, hodí se třeba jako dárek. Mě je velice příjemná, cítím se v ní dobře a slýchávám na ni dost komplimentů. ☺♥

Poslední dobou ji používám prakticky pořád, nosím ji s sebou v atomizéru, takže 100 ml balení byla rozhodně ta správná volba. 


Složení:
Hlavu tvoří - ananas, jahoda, mandarinka, marakuja
Srdce tvoří -  červené bobule, jasmín, konvalinka, orchidej, pivoňka
Základem je - dřevo, mech, pižmo




Oficiální popis parfémované vody:

Ovocná parfémovaná voda pro ženy Victoria's Secret Bombshell je vyjádřením smyslnosti a prohloubením přirozeného sex-appealu. Čerstvá aromatická příchuť, která má silně nabíjející a energetické účinky. Květinové pohlazení na duši, s nímž se dozajista neztratíte.

Victoria's Secret Bombshell je parfémovaná voda pro ženy, které rády vystavují na odiv svoji krásu, křehkost a zároveň dominanci a důstojnost. Vliv na to mají především tóny mučenky, vanilky a orchideje. Získejte pozornost všech, o které skutečně stojíte.

Typické zabarvení parfémované vody pro ženy Victoria's Secret Bombshell je růžové. Symbol lehkosti a odhodlanosti. Elegance ukrytá za nápaditě zpracovaným obalem. Intenzivní a prostupná vůně, v níž se nachází pravda vašeho skutečného žití. Nebojte se ukázat svou nadřazenost.



Parfémovaná voda se hodí na takový ten běžný pracovní - všední den, který mi leckdy zpříjemní a krásně provoní. 

Za mě je to velká ANO, jsem s vůní naprosto spokojená, ráda ji používám a opravdu bych se nebála tímto krásným flakonkem obdarovat nějakou kamarádku či maminku. ☺


VC je má oblíbená značka a vlastně každý produkt, který jsem zatím měla možnost vyzkoušet byl perfektní a je vlastně už taková sázka na jistotu. 

Za mě Vám mohu vůni Bombshell jen a jen doporučit. 

Pokud máte nějaké jiné oblíbené produkty této značky budu moc ráda za Vaše tipy. 

Děkuji Vám moc za Vaši přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.

2 komentáře:

  1. Nějakou vůni od této značky bych taky chtěla vyzkoušet.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě jdi do toho ☺, asi mě osobně nejvíce vyhovují takové ty "obyčejné" body misty, které se dají docela snadno střídat ☺, nebála bych se objednávat, nebo kdybys chtěla mohu se kamarádky pozeptat - není problém ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...