sobota 2. listopadu 2019

#ShoppingTime No. 25


AHOJ,AHOJ,

Přeji Vám krásný víkend a zároveň Vás vítám u dnešního článku s nákupy v pořadí již 25 - té.... 😇🙄😉👍.


Průduškový čaj jsem si pořídila na zkoušku, abych ulevila negativním dopadům podzimu. Obsahuje samé bylinky, které já mám velice ráda, ale tento slovenský je nějak extra silný a výrazný, pro mě až příliš. Koupila jsem ho v lékárně za 50,- Kč. 



Podzimní výzdoba do venkovního květináčku - respektive misky. Je to takový příjemný mix barev a i druhů. Listopádka, Vřes - nebo-li Erika 😍 a stříbrná rostlinka, dělají pěknou kombinaci a radost v naší malé zahrádce. 


V Lidlu jsem pořídila naprosto běžné lež potřebné věci, jako je třeba kečup, rýže, těstoviny, nějaké sušenky a výhodné balení čoko. pomazánky. 

Na základě recenze, tuším, že snad uveřejněné D-Testem jsem si pořídila tento W5 dezinfekční wc čistič, který měl skvělé hodnocení a plno kladných recenzí. 
1200 ml = 35,- Kč 👍.


Další akce v Lidlu, samé sladkosti (tentokrát ne pro mě) a smetana na víkendové vaření. Všem kterým jsem doporučila tyto sojové suky je chtěli opakovaně. ☺

Penny Market měl akci na jejich skvělé sušenky - nebo spíš oplatky Jesenky, tak jsem si pro ně došla. 
Nebudu tady dělat cenzuru, když ukazuji antidepresiva, tak jak víte, jsem konzument nikotinu a proto je pro mě nákup cigaret běžnou věcí. Netvrdím, že jsem za to ráda, nikomu se nechci obhajovat, pouze to sdílím mojí běžnou skutečnost. 


Retro týden v Lidlu mě přilákal hlavně na TRADIČNÍ GOTHAJSKÝ SALÁM, který jsme s kamarádem chtěli otestovat. ☺

Zázvor, zázvorový čaj, zázvor do jídla a také Erdomed na kašel, to je pro mě nyní nezbytnost. 
Kamarádka Janička z Brna a tímto jí převelice zdravím zjistila akci v The Body Shop 50% slevu na vybrané produkty a "vyslala" mě omrknout nabídku. 😇

Ona si vybrala z opravdu širokého výběru dvě tělová másla s vůní banánu a zázvoru, když jedno běžně stojí 449,- Kč a takto vyšlo jedno na krásných 229,- Kč a když jsem ovoněla zázvor...vzala jsem si ho také. ☺♥


Návštěva v podání táty přivezla nákupy z Německa.....👍😇😉. 

Sušenky, Nutela a něco málo slaného na zobání. 


Nemohla bych si odepřít "mou" rostlinku - čili Vřes - latinsky Erika ☺♥. 
Tento jsem úplnou náhodou pořídila v Lidlu za 10,- Kč. 


Lázeňské oplatky a náprstek jsou takovým pozdravem z Františkových Lázní, kde se byl rekreovat můj táta ☺♥ a zbytek nákupů z Německa. 


V DMku jsem si pořídila bylinný čaj proti nachlazený, Balea tělovou emulzi s nové limitované edice Magic Team a dvoufázový odličovač. 


Vitamín C mi doporučil a také pořídil kamarád, který je jednak dobrý jako prevence, na nachlazení a obrana organizmu proti chřipce. Tento je tuším z Benu lékárny. 


Tak a jsme pomalu u konce dnešních nákupů, dnešního příspěvku. 
A co pěkného či praktického - potřebného jste si pořídili Vy?


Děkuji za Vaši přízeň a přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.





4 komentáře:

  1. To mám teď hlad, po takovém příspěvku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 👍😇...toto já mívám pravidelně, když sleduji YTB kanál s recenzemi restaurací, to je pak chuť úplně na vše...., krásnou neděli přeji. ☺

      Vymazat
  2. Hi dear! Thank you for sharing this wonderful post and thanks for the inspiration!

    You have a wonderful blog, so I am very happy to follow you through the GFC! I will be glad if you look at my blog :) If you wish, you can follow me, I will be infinitely grateful to you ♥♥♥

    https://nastyadeutsch.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon The Tranquility ritual face mask with Dead Sea Minerals

  AHOJ HOLKY,  přeji krásný den. Vítám tě u recenze na mou novou masku z mé oblíbené řady Avon Plane Spa - s minerály z Mrtvého moře - THE T...